Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας. Έχω δημιουργήσει μία εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης σε ms access 2019 32bit. Θα ήθελα την βοήθειά σας προκειμένου να της δώσω την δυνατότητα αποστολής δεδομένων στο mydata. Αν κάποιος κύριος ή κυρία ενδιαφέρεται να με βοηθήσει, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου. Εννοείται πως είμαι διατεθειμένος να αποζημιώσω την παραπάνω εργασία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικά Φώτης. |
| |||
| |||
![]()
καλησπέρα εαν βρείς κάποιο τρόπο με ενδιαφέρει και εμένα η σύνδεση στο mydata
|
| |||
| |||
![]()
Το έψαξα λίγο, έχω κατανοήσει σε μεγάλο βαθμό την διαδικασία, αλλά μάλλον χρειάζομαι βοήθεια για να τα καταφέρω σε ότι αφορά τον κώδικα vba. Το έγραψα εδώ και περιμένω μήπως κάποιο από τα παιδιά μπορεί να το κάνει. |
| |||
| |||
![]()
το θεμα ειναι εαν το δεχτεί το taxis εκτός παρόχου?
|
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Φώτη σου στείλαμε τα στοιχεία σε προσωπικό μήνυμα για να επικοινωνήσεις μαζί μας. Με εκτίμηση Ms-Office-Development Team
__________________ Μη διστάσετε να δημοσιεύσετε τα σχόλια σας σε σχέση με τα παραδείγματα στο φόρουμ! Ms-Office-Development Team |
| |||
| |||
![]()
Το πρόβλημα είναι διττό καθώς πρέπει να κάνεις 1 σωστό (αποδεκτό) XML ... (ας ελπίσουμε να μην αλλάξει την γραμμογράφηση η ΑΑΔΕ καθώς έχω μια μάλλον πικρή εμπειρία απο XML construction Που συνεχώς αλλάζει και θέλουμε κάτι καινούργιο) και μετά πρέπει να το στείλεις...στο site της ΑΑΔΕ απ'οτι φαίνεται έχει αρκετούς τρόπους...απο μπακάλικα μέχρι "σωστά".
|
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
![]() |
| |||
| |||
![]()
Καλο σαββατόβραδο από Λάρισα (44 η θερμοκρασία σήμερα) Τι έγινε δεν βρέθηκε λύση με το mydata.? |
| |||
| |||
![]()
Αρχική Δημοσίευση από Ms-Office-Development Team Εμφάνιση μηνυμάτων Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Φώτη σου στείλαμε τα στοιχεία σε προσωπικό μήνυμα για να επικοινωνήσεις μαζί μας. Με εκτίμηση Ms-Office-Development Team Μπορώ να έχω μια βοήθεια για το ίδιο θέμα παρακαλώ. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας, Βαγγέλη σου στείλαμε τα στοιχεία σε προσωπικό μήνυμα για να επικοινωνήσεις μαζί μας. Με εκτίμηση
__________________ Μη διστάσετε να δημοσιεύσετε τα σχόλια σας σε σχέση με τα παραδείγματα στο φόρουμ! Ms-Office-Development Team |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΉ ΟΝΟΜΑΤΩΝ | akaliptex | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-01-16 12:40 |
[Γενικά] Διαχειρίση αποθήκης | Sarris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 06-01-14 22:12 |
Διαχείριση αδειών | passarella | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 07-09-12 12:46 |
[Συναρτήσεις] Διαχείριση μελανοδοχείων | Echo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 04-02-12 12:43 |
Διαχείριση βαθμολογία | christos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 23 | 19-04-11 21:19 |
Η ώρα είναι 23:48.