Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ACCESS "Υπολογίστηκε"
Καλησπέρα, πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ την access και έχω πρόβλημα με τον τύπο δεδομένων "υπολογίστηκε". Όταν πάω να ορίσω την παράσταση τα επιτρεπτά πεδία που με αφήνει να χρησιμοποιήσω είναι μόνο από τον πίνακα που βρίσκεται η παράσταση. Μπορώ να χρησιμοποιήσω πεδία από άλλους πίνακες, κι αν ναι πως γίνεται αυτό; Όταν βάζω το όνομα του πεδίου που θέλω να χρησιμοποιήσω και είναι από άλλον πίνακα μου εμφανίζεται μήνυμα ότι δεν ήταν δυνατή η εύρεση του πεδίου HELP!!!!!! |
| |||
| |||
Υποθέτω ότι μιλάς σε επίπεδο πίνακα (με τα Ελληνικά δεν βγάζεις άκρη) Αν είναι έτσι..να ξέρεις ότι και να το μάθεις μόνο "κακό" θα κάνεις...στην αρχή αυτά τα κολπάκια είναι βολικά για αρχαριους αλλά στο τέλος προκαλούν μεγάλους πονοκέφαλους....τα δεδομένα πρέπει να ειναι "αγνά" και το όποιο manipulation να γίνεται μόνο απο 2ου επιπέδου λειτουργίες (π.χ Ερωτήματα) Αν είναι κάτι αλλο 1 screenshot θα βοηθήσει |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΦΑΛΜΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ACCESS "IFERROR" | kiroukos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-08-20 10:47 |
Η δυνατότητα "Συνημμένο" στην Access | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 11-12-18 01:01 |
Η συνάρτηση "Date" στην Access του Office 2013 | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 16-03-13 07:16 |
Εμφανιση "Μηνός" και "Έτους" σε πίνακα και ερώτημα | antonib | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-09-12 21:58 |
[ Πίνακες ] Εμφάνιση πίνακα "παρασκηνίου" στο "προσκήνιο" | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-10-10 16:33 |
Η ώρα είναι 08:45.