Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
OLE fields
καλησπερα σε ολους ! εχω ενα βιντεο (.wmv) το οποιο θελω να βαλω μεσα σε μια φορμα ! εχω εισαγει ενα στοιχειο ελεγχου activeX windows media player .. πως φορτωνω τωρα το OLE field του πινακα στο activeX ?? (δεν ξερω ποιος ειναι ο κωδικας για να επιλεξω το OLE object και να το κανω να ξεκιναει να παιζει .. ολα αυτα on_load ) ευχαριστω γιωργος ! |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Γιώργο. Σε τι μορφή είναι αποθηκευμένη η βάση σου; Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
τασο το βρηκα αυτο που ηθελα .. προσθεσα στην φορμα ενα στοιχειο ελεγχου activeX (windows media player) και μετα εκανα διπλο κλικ πανω του και μου ανοιξε ενα παραθυρο με properties και απο εκει προσθεσα την "τοποθεσια" που ηταν το video μου κατευθειαν ... εγω προσπαθουσα να φτιαξω εναν πινακα με OLE field και απο εκει να τραβαω το video αλλα τελικα αμα εχεις ενα video οπως εγω πας κατευθειαν και κανεις εισαγωγη της διευθυνσης στα properties (νομιζω οτι ο πινακας με OLE fields θα χρειαστει αμα εχεις πολλα video+images) ευχαριστω για την ανταποκριση !!
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα φίλε μου. Νομίζω ότι έκανες την καλύτερη επιλογή. Το να φορτώνεις ολόκληρα Video σε OLE δεν είναι ότι το καλύτερο σε *.mdb ή *.accdb. Πληροφοριακά να πούμε ότι σε αρχείο *.accdb έχεις τη δυνατότητα να εισάγεις σχεδόν όλους τους τύπων αρχείων (εκτός αυτούς που κρίνονται επικίνδυνοι για το σύστημα) σε πεδίο πίνακα τύπου "Συνημμένο". Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πεδία πολλών τιμών (multivalued fields) σε Acess 2003 | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 21-03-12 19:51 |
Η ώρα είναι 20:33.