Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αντιγραφή επιλεγμένων απο checkbox εγγραφών
Καλημέρα, στο επισυναπτόμενο αρχείο υπάρχει πεδίο txtCOPY στο οποίο θέλω να αντιγράφω όλα τα στοιχεία του πεδίου [Κινητό Κηδεμόνα] που επιλέγουμε από το checkbox (Επιλογή όλων) χωριζόμενα με κόμμα. δλδ 698888888,697777777 κλπ Στο copybutton ο κωδικας που έχω βάλει τώρα φέρνει μόνο το πρώτο. |
| |||
| |||
Για δες αυτό:
|
| |||
| |||
Τέλεια, ευχαριστώ πολύ Γιάννη.
|
| |||
| |||
Kαλημέρα, ένα θεματάκι που θα ήταν χρήσιμο. Αν θέλουμε να φέρουμε μόνο τα "τσεκαρισμένα" πεδία και όχι όλα.
|
| |||
| |||
Εκεί φιλτράρεις...οπως κάνεις το Iteration ελεγχεις αν είναι τσεκαρισμένο το πεδίο (το Checked)
|
| |||
| |||
Συγνώμη Γιάννη αλλά δεν το κατάλαβα. Πως μπορεί να γίνει; Τσεκάρω πχ τα 2 και όχι όλα και δεν τα αντιγράφει.Μόνο αν κλικάρω στην επιλογή όλων φέρνει όλα τα κινητά. |
| |||
| |||
Καλημέρα, πως μπορούμε στον κώδικα να προσαρμόσουμε κριτήριο επιλογής εγγραφών(κινητό κηδεμόνα) όταν το checkbox(ΕπιλογήΣ) είναι επιλεγμένο;Δλδ να επιλέγουμε για αντιγραφή στο txtCOPY μόνο τις επιλεγμένες εγγραφές και όχι όλες. Έχω κάνει κάποιες δοκιμές με την where αλλά δεν κατάφερα κάτι... Dim rst As Object Dim strTemp As String strTemp = vbNullString If Nz(Form!ÌΜΑΘΗΤΕΣ, False) Then Set rst = Form_ΜΑΘΗΤΕΣ.RecordsetClone With rst While Not .EOF strTemp = strTemp & .Fields("Κινητό Κηδεμόνα") & "," .MoveNext Wend End With End If If Len(strTemp) > 0 Then Me.txtCOPY = Left(strTemp, Len(strTemp) - 1) End If If Not rst Is Nothing Then Set rst = Nothing |
| |||
| |||
Έχω σκεφτεί και μια άλλη προσέγγιση στο ζητούμενο με σύνθετο πλαίσιο σε συνδυασμό με combo box αλλά εδώ έχω ένα άλλο πρόβλημα. Μου φέρνει τις εγγραφές με ένα κενό και ερωτηματικό αντί κόμμα. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει σε αυτό; |
| |||
| |||
Το κολπάκι με το Combobox και το Multiselect (δεν νομίζω να το έχω ξαναδει αλλά μια γρήγορη αναζήτηση έδειξε ότι είναι ΜΗ συνιστώμενο) δυστυχώς δεν θα σου δώσει τον έλεγχο που θες καθώς ο τρόπος που γυρνάει τα δεδομένα είναι εξαρτώμενος απο τα Regional settings...εκτός εαν μετά την "αντιγραφή" εφάρμοζες 1 Replace(Str,";",",") και μετά σώζεις την εγγραφή. Με το παλιό δες πως γίνεται το φιλτράρισμα |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιγραφή επιλεγμένων πεδίων με checkbox | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-08-18 08:36 |
[ Πίνακες ] Μαζικη αντιγραφή εγγραφών στον ίδιο πίνακα | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 28-10-16 21:45 |
[VBA] CheckBox | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-06-15 20:28 |
Εμφάνιση επιλεγμένων εγγραφών από Σύνθετο Πλαίσιο | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-11-14 19:07 |
[ Εκθέσεις ] Εκτύπωση μόνο επιλεγμένων εγγραφών | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-10-13 16:58 |
Η ώρα είναι 09:31.