Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Υπόλοιπο ανά 15 ημέρες
Καλημέρα σε όλους Προσπαθώ να φέρω το υπόλοιπο που έχω ανά δύο εβδομάδες χωρίς επιτυχία Δηλαδή στο σύνολο του ερωτήματος τι υπόλοιπο έχω κάθε δυο εβδομάδες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisp : 20-12-20 στις 12:33. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα σε όλους! Γιάννη δοκίμασε τον παρακάτω κώδικα SQL στο ερώτημα σου: Κώδικας: SELECT IIf([imerominia] Is Null,Null, IIf(Day([imerominia])<=15,"01 - 15 " & Format([imerominia],"mm yyyy"),"16 - " & Format(DateSerial(Year([imerominia]), Month([imerominia])+1,0),"dd mm yyyy"))) AS FifteenDayPeriods, Sum(Πίνακας1.Esoda) AS SumOfEsoda, Sum(Πίνακας1.Eksoda) AS SumOfEksoda FROM Πίνακας1 GROUP BY IIf([imerominia] Is Null,Null,IIf(Day([imerominia])<=15,"01 - 15 " & Format([imerominia],"mm yyyy"), "16 - " & Format(DateSerial(Year([imerominia]),Month([imerominia])+1,0),"dd mm yyyy"))) ORDER BY First(Πίνακας1.Imerominia) DESC; Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλησπέρα παιδία Τάσο ευχαριστώ για το χρόνο σου Αυτό που βλέπω στο ερώτημα είναι το άθροισμα του έσοδα και του έξοδα δε βγάζει το υπόλοιπο Δε θέλω το υπόλοιπο = [άθροισμα του έσοδα] - [άθροισμα του έξοδα] της κάθε εγγραφής Ας υποθέσουμε ότι αυτά είναι συγκεντρωτικά ανά 15 ημέρες Για παράδειγμα έσοδα 100 έξοδα 20 = υπόλοιπο 80 έσοδα 0 έξοδα 30 = υπόλοιπο 50 έσοδα 20 έξοδα 40 = υπόλοιπο 30 έσοδα 30 έξοδα 20 = υπόλοιπο 40 Μήπως δεν μετέφερα σωστά τη λύση στο ερώτημα η δε το εξήγησα καλά στην αρχή ? |
| ||||
| ||||
Γιάννη δοκίμασε το ερώτημα "FifteenDays" στο επισυναπτόμενο αρχείο. Ελπίζω να είναι αυτό που ζητάς. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Ευχαριστώ Τάσο για το χρόνο σου και τη λύση Είναι αυτό που θέλω |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπόλοιπο πελατών | giannisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-11-20 18:56 |
[Συναρτήσεις] ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ 2 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ | smasak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 19-04-18 21:38 |
[Γενικά] ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ.. | ramnikos71 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-01-17 21:44 |
Υπόλοιπο αποθήκης (stock). Αποτροπή αρνητικών τιμών | kapetang | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 23-09-13 11:53 |
Υπόλοιπο Αδειών | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-02-12 23:33 |
Η ώρα είναι 08:48.