Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Επιλογή όλων των ενεργών πεδίων με chkbox
Καλησπέρα σας, έχω δημιουργήσει φόρμα όπου επιλέγω με chkbox(chkAll) όλα τα πεδία με αυτή την εντολή "DoCmd.SetWarnings False DoCmd.RunSQL "UPDATE spoudes SET Επιλογή = " & Me.chkAll Me.Requery DoCmd.SetWarnings True Στον πίνακα spoydes έχω και πεδίο Ενεργός και μέσα από την φόρμα ενεργοποιώ μόνο τις ενεργές εγγραφές. Αν θέλω τσεκάροντας το chkAll να φιλτράρει μόνο τις ενεργές εγγραφές και όχι όλες πως θα συνταχθεί ο κώδικας; |
| |||
| |||
DoCmd.RunSQL "UPDATE spoudes SET Επιλογή = " & Me.chkAll & " WHERE Ενεργός = -1" -Δεν ξέρω πως θετεις το Ενεργός ...δηλ. αν έχεις κάποιο check or toggle |
| |||
| |||
Άψογα, ευχαριστώ.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Επιλογή όλων (check box) | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 10-08-14 20:40 |
κλείσιμο όλων των ανοιχτών φορμών | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-07-14 21:07 |
[ Φόρμες ] Επιλογή αντιγραφής πεδίων | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-04-14 19:29 |
επιλογή πεδίων ερωτήματος | markosv | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 16-11-11 16:27 |
[ Εκθέσεις ] Επιλογή Πεδίων κατά την Εκτύπωση Έκθεσης | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-10-11 12:33 |
Η ώρα είναι 08:36.