Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Ερωτήματα ] Παρακολούθηση Αποθήκης

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-12-20, 18:06
Όνομα: Τίμος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Παρακολούθηση Αποθήκης

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη ,
Για άλλη μία φορά θα χρειαστώ την βοήθεια σας.
Στην βάση που επισυνάπτω θέλω να παρακολουθώ τα αποθέματα της αποθήκης. Με το ερώτημα "Αποθήκη" θέλω να παίρνω τα επιθυμητά αποτελέσματα, υλικά με παραλαβή - χωρίς παραλαβή - τοποθετημένα και απόθεμα.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το ακόλουθο: στο παράδειγμα τα υλικά με παραλαβή στο σύνολο του είδους είναι 3 , τα τοποθετημένα είναι 1 και θέλω για τα υλικά που δεν έχουν τοποθετηθεί να υπάρχει τιμή 0 στην αντίστοιχη στήλη ώστε να υπάρχει το σωστό απόθεμα εφόσον δεν έχουν τοποθετηθεί. Κάτι αντίστοιχο με το ερώτημα "Απογραφή" στην ΒΔ της Northwind το οποίο προσπάθησα να καταλάβω πως λειτουργεί και έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά δεν κατάφερα κάτι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλικά
Τίμος
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: accdb ΑΠΟΘΗΚΗ_test.accdb (468,0 KB, 47 εμφανίσεις)
Παλιά 19-12-20, 11:46
Όνομα: Τίμος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Την καλημέρα μου σε όλους σας,
Τελικά βρήκα την λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζα χθες σχετικά με το ερώτημα "ΑΠΟΘΗΚΗ". Ήταν αργά, πολλές οι ώρες στην δουλειά και είχα κολλήσει. Σήμερα το πρωί και με καθαρό μυαλό το έλυσα.
Καλές γιορτές και με υγεία πάνω απ' όλα εύχομαι.

Τίμος
Κλειστό Θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] παραγγελίες πελατών και παρακολούθηση εκκρεμοτήτων BLOUMM Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 08-10-20 13:01
log-Απλή παρακολούθηση Εφαρμογής Access gianniskar Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 10 10-08-20 12:39
[ Συναρτήσεις ] Παρακολούθηση ανεξόφλητων τιμολογίων ΤΙΜΟΣ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 31-07-15 12:18
Παρακολούθηση και αποσφαλμάτωση κώδικα Meteora Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 16-03-09 11:40

Η ώρα είναι 07:40.