Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Επιλογή έκθεσης και αποστολή
Καλησπέρα σας, με την εντολή "DoCmd.OutputTo acOutputReport, "rptEMAIL", acFormatPDF, myPath & strReportName, 0" βγάζω στο c:\ την συγκεκριμένη έκθεση και την αποστέλλω ως pdf με email. Με την εντολή DoCmd.OpenReport "rptEMAIL", acViewPreview, , "idEmGen=" & Me.idEmGen βλέπουμε την συγκεκριμένη εγγραφή Πως πρέπει να συνταχθεί η πρώτη εντολή για έξοδο της έκθεσης σε PDF αλλά όμως μόνο με την συγκεκριμένη εγγραφή "idEmGen"; |
| |||
| |||
Η Λύση απο τον Philipp Stiefel Κώδικας: Public Sub ExportFilteredReportToPDF() Dim reportName As String Dim fileName As String Dim criteria As String reportName = "rptYourReportName" fileName = "C:\tmp\report_export_file.pdf" criteria = "SomeTextField = 'ABC' AND SomeNumberField = 123" DoCmd.OpenReport reportName, acViewPreview, , criteria, acHidden DoCmd.OutputTo acOutputReport, reportName, acFormatPDF, fileName DoCmd.Close acReport, reportName, acSaveNo End Sub Παράδειγμα με Outlook Κώδικας: Private Sub EmailReport_Click() Dim oApp As New Outlook.Application Dim oEmail As Outlook.MailItem Dim fileName As string, todayDate As String 'Export report in same folder as db with date stamp todayDate = Format(Date, "MMDDYYYY") fileName = Application.CurrentProject.Path & "\ReportName_" & todayDate & ".pdf" DoCmd.OutputTo acReport, "ReportName", acFormatPDF, fileName, False 'Email the results of the report generated Set oEmail = oApp.CreateItem(olMailItem) With oEmail .Recipients.Add "myemailaddress@email.com" .Subject = "Training Roster" .Body = "Roster Information" .Attachments.Add fileName .Send End With MsgBox "Email successfully sent!", vbInformation, "EMAIL STATUS" |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποστολή εξατομικευμένων pdf | ataskin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 01-12-20 01:14 |
[Excel07] Αποστολη email με pdf | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-10-14 20:13 |
Αποστολη sms | Panos Mixos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-01-13 19:18 |
[ Εκθέσεις ] Επιλογή Πεδίων κατά την Εκτύπωση Έκθεσης | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-10-11 12:33 |
Η ώρα είναι 08:44.