Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
Γεια σας! Θεωρητικά, η χρήση της μεθόδου AllowEdits ή AllowEditions κτλ. είναι μια καλή προσέγγιση. Εγώ πάντως όπως και άλλοι συνάδελφοι διαπίστωσα ότι δε λειτουργεί αξιόπιστα μέσα από το συμβάν Current() (και όχι μόνο). Απεναντίας, λειτουργεί απροβλημάτιστα το να κλειδώνουμε τα πεδία που μας ενδιαφέρουν ορίζοντας τους την ιδιότητα Locked. Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλημέρα και απο εμένα... Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Τάσο, η AllowEdits-ions δεν μου δούλεψε καλά και κατέληξα στην λύση του κλειδώματος πεδίου (Locked). Πάντως Μαρία, αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι πως, το έυκολο σχεδόν ποτέ δεν είναι το καλύτερο ή στεθερότερο απο αυτό που όλοι αποκαλούμε δύσκολο. Φιλικά, Άγγελος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διπλότυπη Εγγραφή | choulio19 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-05-14 19:10 |
[ Συναρτήσεις ] Εγγραφή σε πίνακα | sirpanos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 05-05-14 08:48 |
Νέα εγγραφή σε ημερομηνία | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 27 | 30-11-12 08:42 |
Αυτόματη εγγραφή | TZON_FON | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 23-10-10 17:18 |
[ Φόρμες ] ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ | gregory_m | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-09-10 23:26 |
Η ώρα είναι 20:26.