Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΑΠΟΔΟΣΗ ΠEΔΙΟΥ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΠΕΔΙΟ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΦΟΡΜΑ
Για σας φίλοι μου! Ζητάω την βοήθεια σας στο να μπορώ να αποδώσω τις πληροφορίες από την δευτερεύουσα φόρμα pinakas2 τα πεδία teltimh & telfpa στα πεδία timh & fpa από την φόρμα pinakas1 και φυσικά σε συνθήκη μετά από την ενημέρωση της δευτερεύουσας φόρμας! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;; |
| |||
| |||
Καλησπέρα Δες μιά πρόταση στο συνημμένο (αν κατάλαβα καλά το ζητούμενο) |
| |||
| |||
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!! !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! |
| |||
| |||
Το μείον της υποθεσης ειναι οτι δεν εχω δώσει =Μεγαλύτερη_τιμή([timh1]) στο πεδίο με αποτέλεσμα να μην ξέρω ποιά είναι η εντολή για τελευταία τιμή. π.χ. =τελευταία_τιμή([timh1]) που τοποθετώ δεν λειτουργεί. |
| |||
| |||
Καλημέρα Αντώνη, αν εννοείς ότι τα πεδία [teltimh] και [telfpa], στη φόρμα [Pinaka2], θέλεις να εμφανίζουν δεδομένα τής τελευταίας εγγραφής, τότε δες μια πρόταση στο συνημμένο. |
| |||
| |||
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Δευτερεύουσα Φορμα | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 18-12-15 10:58 |
[ Φόρμες ] Κουμπί εύρεσης σε φόρμα που περιέχει δευτερεύουσα φόρμα | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-11-14 20:23 |
Δευτερεύουσα φόρμα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-11-13 12:11 |
Φίλτρο σε δευτερεύουσα φόρμα. | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-02-11 22:50 |
Δευτερεύουσα φόρμα σε συνεχή | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-04-10 08:49 |
Η ώρα είναι 19:36.