Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
Ένα ζήτημα που εμφανίζεται στη διαίρεση βάσης δεδομένων
Σε όλους τους φίλους την καλησπέρα μου... Πρόσφατα διαίρεσα μια βάση δεδομένων (Access 2007) στα γνωστά δυο τμήματα. Κώδικας, φόρμες,... το ένα τμήμα και οι πίνακες το δεύτερο τμήμα. Στη συνέχεια το πρώτο τμήμα αυτής της διαίρεσης μετέτρεψα σε *.accde και έτσι εξασφάλισα το υλικό του να μην υποστεί αλλαγή. Για το δεύτερο τμήμα έβαλα κωδικό πρόσβασης με αποτέλεσμα να 'χαθεί' -πρακτικά-η επικοινωνία των δυο τμημάτων. Το θέμα μου είναι οτι δεν πρέπει να φαίνεται το περιεχόμενο των πινάκων. Πως θα γίνει αυτό; Να μετατρέψω και το δεύτερο τμήμα σε *.accde; κάτι άλλο ; Αυτό το ζήτημα με απασχολεί... Υγεία σε όλους / Νίκος Δ. ΥΣ Η λύση να μη διαιρεθεί η βάση δεδομένων και να μετατραπεί ολάκερη σε *.accde δεν ειναι το ζητούμενο, αφού υπάρχει πρόβλεψη να εμπλουτιστεί ο κώδικας μελλοντικά... Υπάρχει μήπως η λύση εδώ ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 26-04-10 στις 20:50. Αιτία: Προσθήκη... |
| ||||
| ||||
Αγαπητε Φιλε Νικο, Ο Κωστας Κον73 σου εχει προτεινει μια επαγγελματικη λυση που εχει καποιο λογικο κατασκευαστικο κοστος. Ο Τασος εδω σου προτεινει πιθανοτατα την καλυτερη λυση για σενα εδω: http://www.ms-office.gr/forum/access...dedomenon.html
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| ||||
| ||||
Καλημέρα... Τόλη σε ευχαριστώ. Το θέμα έκλεισε με τη δική σου επιβεβαίωση. Απλά, ήθελα να παρουσιαστεί και κάποια άλλη επιλογή αν και εφόσον υπήρχε... χωρίς να αποκλείω εκ του αποτελέσματος, οτι η ιδέα μου -να 'ανεβάσω' ερώτηση- ήταν άστοχη... Φιλικά / Νίκος Δ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχεδιασμός Βάσης Δεδομένων | maria_ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 25-08-16 11:21 |
Διαίρεση βάσης | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-03-14 23:41 |
Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-12 10:08 |
Κλείδωμα Βάσης δεδομένων | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 08-08-10 15:42 |
Άνοιγμα βάσης δεδομένων | ntelios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-03-10 19:34 |
Η ώρα είναι 20:23.