Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Διακοπή μηνύματος για άνοιγμα αρχείου Word
Καλησπέρα, Σε μια φόρμα έχω καθορίσει την διαδρομή ενός αρχείου Word το οποίο ανοίγει σε WebBrowser Object στην φόρμα. Το πρόβλημα ειναι ότι κάθε φορά που ανοϊγει η σχετική φόρμα λαμβάνω το επισυναπτόμενο μήνυμα και πρέπει ο χρήστης να επιλεγει το Open για να εμφανιστεί το αρχείο. Πιο κάτω ο κώδικας που έχω στην φόρμα για το άνοιγμα του αρχειου, και ευχομαι κάποιος να βοηθήσει έτσι ώστε να μετατραπεί ο κώδικας για να μην λαμβάνω το σχετικό μήνυμα Private Sub Form_Load() cmdBrowse_Click End Sub '................................................. .................................................. .................................................. ............ Private Sub cmdBrowse_Click() Dim strFile As String ' strFile = FilePicker() strFile = "C:\Users\G.Stylianou\Desktop\Test.docx" If strFile <> "" Then On Error Resume Next DoCmd.Hourglass True [WebBrowser0].Object.ExecWB OLECMDID_OPTICAL_ZOOM, _ OLECMDEXECOPT_DONTPROMPTUSER, CLng(100), vbNull [WebBrowser0].Object.Navigate2 strFile DoCmd.Hourglass False End If End Sub |
| |||
| |||
Δοκιμασε να πας στο μεσα στο μενου αρχειο επιλογες τοποθεσιες εμπιστοσυνης (Trusted Locations) και να δηλωσεις εκει την επιφανεια εργασιας να δεις θα σου ξαναβγαλει το μυνημα?
|
| |||
| |||
Καλημέρα Χρίστο και σε ευχαριστω για την πληροφορία, ωστόσο έχω δηλώσει και την διαδρομή του αρχείου αλλά και πάλι......το ίδιο πρόβλημα..
|
| |||
| |||
Μπορεις να ανεβασεις δειγμα τις βασης σου να το κοιταξω?
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Πρόβλημα με το άνοιγμα αρχείου | stavraetos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-08-20 15:08 |
Άνοιγμα αρχείου word και προσάρτηση δεδομένων | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 23-09-16 21:23 |
άνοιγμα αρχείου pdf με εντολή | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 23-09-16 16:05 |
Η ώρα είναι 20:03.