Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Γράφημα
Καλησπέρα σε όλους, Το αποψινό μου μηνύμα..... Υπάρχει δυνατότητα στο γράφημα της πίτας επάνω στα κομμάτια ή στο πλάϊ να μου αναφέρονται τα στοιχεία που τραβάει και το ποσοστό επί της πίτας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Μάρω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mdragon : 23-04-10 στις 19:57. |
| |||
| |||
Στη σχεδίαση, διπλό κλικ στο OLE, δεξί κλικ-->Επιλογές Γραφήματος-->tab "Ετικέτες Δεδομένων"
|
| |||
| |||
Ανδρέα, σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου αλλά δουλεύω σε Access2007, Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά στη σχεδίαση της φόρμας μου δεν βλέπω πουθενά το OLE Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις αλλιώς? Ευχαριστώ, Μάρω |
| |||
| |||
Δυστυχώς δεν το έχω δεί ούτε κατ' εικόνα το 2κ7.. Όμως σύντομα κάποιος άλλος φίλος που ξέρει τι παίζει σίγουρα θ' ανταποκριθεί.. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα σε όλους! Δείτε ένα απλό παράδειγμα με γράφημα της πίτας στο παρακάτω συνημμένο. Προσέξτε τον κώδικα SQL στη γραμμή προέλευσης του αντικειμένου Graph0 στη φόρμα και στην έκθεση. Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] γραφημα | mutilinios | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 08-11-14 22:08 |
[ Φόρμες ] Γράφημα χρόνου σε μορφή ω:λλ:δδ | Λάμπρος Τ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 10-10-14 18:01 |
[Γράφημα] Γράφημα λέξεων | posidonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-03-14 13:28 |
[ Φόρμες ] Φόρμα με γράφημα | markosv | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-12-11 00:41 |
[Γράφημα] ΓΡΑΦΗΜΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΧΥ | Dimitris Ch | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 13-11-10 16:30 |
Η ώρα είναι 19:49.