Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους. Επισυνάπτω μια βάση δεδομένων στην οποία υπάρχει ένα ερώτημα : ΘΕΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΩΡΕΣ . Εχω ορίσει μια τιμή παραμέτρου όταν ανοίγει για να περιορίσω εγγραφές με την απλή εντολή BETWEEN [1] and [9] . Θέλω να πληκτρολογώ εγώ τους κωδικούς που με ενδιαφέρουν και όχι να επιλέγω μεταξύ 1 εως 9 . Δηλαδή να επιλέγω π.χ. μόνο το 1.1 και το 3 . Περιμένω προτάσεις . Ευχαριστώ πολύ |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Κώστα! Δες μια πρόταση στο συνημμένο. Αν έχεις κάποια απορία γράψε εδώ στο φόρουμ για να σε βοηθήσουμε. Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Τάσο καλημέρα. Υπάρχει τρόπος ανοίγοντας το ερώτημα ΘΕΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΩΡΕΣ να προβάλετε κάποια επιλογή για να ορίζεται επιτόπου η επιθυμητή κατηγορία ; Δηλαδή στη προβολή σχεδίασης του ερωτήματος ΘΕΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΩΡΕΣ και στο πεδίο ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ αντί του κριτηρίου Between [1] And [9] να προστεθεί κάποιο κριτήριο για την επιλογή του 1 και του 2 και του 9 κλπ. ; Περιμένω κάποια απάντηση . Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα Κώστα! Όχι. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη συνάρτηση In(....) με καταχωρήσεις από τον χρήστη. Αυτό που ζητάς το κάνουμε πολύ άνετα στο παράδειγμα μας επιλέγοντας όποιες ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ θελήσουμε. Προσεξε μονάχα τα δεδομένα σου στον πίνακα ΤΙΜΟΛΛΟΓΙΑ1 να περιέχουν μόνο εκείνες τις ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ που υπάρχουν στον ομώνυμο πίνακα. Στην πρόταση μου βλέπεις άμεσα τα αποτελέσματα και μάλιστα σε μορφή πίνακα (όπως θα ήταν αν ανοίγαμε το ερώτημα κατευθείαν). Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Τάσο ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Δημιούργησα και μια μακροεντολή για να μου ανοίγει η φόρμα με την επιλογή των κωδικών δαπανών , πριν το ερώτημα . Οπότε τσεκάρω πρώτα αυτές που με ενδιαφέρουν και μετά ανοίγει το ερώτημα . Ευχαριστώ και πάλι . Καλό απόγευμα. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Παραμετρικό ερώτημα που δέχεται τιμή από πεδίο συνεχούς φόρμας | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-01-17 21:12 |
[ Ερωτήματα ] Πέρασμα παραμέτρου σε ερώτημα με τη χρήση φόρμας | tyllman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 08-12-13 16:55 |
Μηδενική τιμή να μην εκτυπώνεται σε access | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-06-13 20:04 |
Τιμή πλαισίου κειμένου από ερώτημα | cgian | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-09-11 22:14 |
[ Εκθέσεις ] Πέρασμα παραμέτρου σε Report | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 02-05-11 00:24 |
Η ώρα είναι 10:23.