Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
Μετατροπή απο *.accdb σε *.accde
Φίλοι καλησπέρα Δεν μ' έχει ξανασυμβεί ! Ζητώ μετατροπή μιας εφαρμογής απο *.accdb σε *.accde και η Access δεν μπορεί λέει διότι το σφάλμα αυτό προκύπτει -συνήθως- σε περιπτώσεις εφαρμογής με πολλούς πίνακες, φόρμες,... Στην εφαρμογή μου όμως περιέχει 3-4 πίνακες, 3 φόρμες, 1 ερώτημα, 2 εκθέσεις και μια Module με 5-6 ρουτίνες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ...'παίζει' Δοκίμασα να μετατρέψω κάποιες άλλες εφαρμογές μου και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Αυτό ειναι το πρόβλημα που έχω μπροστά μου τώρα. Νά είστε όλοι καλά / Νίκος Δ. |
| ||||
| ||||
Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι την ΒΔ σου δεν την "τρεχεις" απο ασφαλη τοποθεσια. Πρεπει να εχεις ορισει ως ασφαλη την τοποθεσια στην ACCESS. Ανοιξε την ACCESS και ορισε ως ασφαλη τοποθεσια το αρχειο της βασης σου και τους υπο φακελους....
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| ||||
| ||||
Τόλη σε χαιρετώ. Εργάζομαι στην επιφάνεια εργασίας την οποία έχω ορίσει ώς ασφαλή. Σε ευχαριστώ που για μια ακόμη φορά θέλεις να με βοηθήσεις... Φιλικά / Νίκος Δ. |
| ||||
| ||||
Φτιαξε μια νεα ΒΔ απο την αρχη. Περασε μεσα ολους τους πινακες - ερωτηματα κλπ απο την ΒΔ που σου βγαζει προβλημα. Κανε compile τον κωδικα και αποθηκευση. Ξαναδοκιμασε τωρα....
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| ||||
| ||||
Έγινε Τόλη !
|
| ||||
| ||||
Παράθεση:
Ας βγει ένα συμπέρασμα : Φίλοι το τελείωμα μιας εφαρμογής επιβάλλει : Συμπίεση, compile και αλλο τί ; Ο λόγος σε σένα Τόλη. Ειλικρινά σε ευχαριστώ. Νάσαι καλά. Φιλικά / Νίκος Δ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή από MDE σε ACCDE | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-02-14 08:25 |
Πρόβλημα με .accde | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-01-14 21:36 |
Αρχείο .accde | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-10-13 22:48 |
Συμβατοτητα accdb σε Αccess 2007 | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-09-13 17:01 |
accdb σε mdb | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-02-10 12:19 |
Η ώρα είναι 06:11.