Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΠΕΔΙΟ
Καλησπέρα στην ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ. Κάθε λύση σας στις απορίες μας μας κάνει πιο παραγωγικούς και αποδοτικούς . Ψάχνω το εξής : θέλω πληκτρολογώντας μέσα σε σύνθετο πλαίσιο φόρμας να μου εμφανίζει όλες τις εγγραφές που συμπεριλαμβάνουν τα στοιχεία που πληκτρολογώ . Στην απλή μορφή πληκτρολογείς και συμπληρώνει μόνο στην αρχή. Στην βάση που επισυνάπτω θέλω στην φόρμα Τιμολόγια1 και στο σύνθετο πλαίσιο ΥΛΙΚΟ να πληκτρολογώ π.χ. STICK και να μου βρίσκει και τις δύο σχετικές επιλογές . Εχω δει ανάλογο θέμα στο FORUM αλλά δεν μπόρεσα να δουλέψω τον κώδικα που προτάθηκε. Περιμένω βοήθεια. Ευχαριστώ |
| |||
| |||
Καλησπέρα Κώστα, Δες μια πρόταση από τον Τάσο Φιλοξενίδη. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Ο κώδικας του Τάσου μου έλυσε τα χέρια. Τον μετέφερα σε λίγο πιο πολύπλοκη βάση δεδομένων όμως λειτούργησε άψογα μετά από λίγη δουλίτσα. Απαλλάχτηκα από το ψάξιμο περιγραφών σε άλλο πίνακα . Τώρα απευθείας στην καταχώρηση μου περιορίζει τις επιλογές με κάθε επιπλέον πλήκτρο . Στην κανονική μου βάση ACCEES έχω πάνω από 2500 κωδικούς ΥΛΙΚΟ και όμως πολύ γρήγορα και "απλά" τους περιορίζει όπως πρέπει. Χίλια ευχαριστώ !!!!!! Καλή συνέχεια στο έργο σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Αναζητηση εγγραφης και με λατινικους χαρακτηρες | gianniskar | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 19-03-20 10:42 |
[ Φόρμες ] Αντικατάσταση τιμής σε πεδίο κειμένου, χωρίς τη διαγραφή προηγούμενης εγγραφής | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-10-18 10:12 |
[ Φόρμες ] Αναζήτηση και εμφάνιση εγγραφής | vala | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-06-17 09:30 |
[VBA] Εμφάνιση εγγραφής από την αναζήτηση | vasi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-08-13 23:19 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση εγγραφής απο την αναζήτηση | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-03-13 19:07 |
Η ώρα είναι 07:29.