Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα με εικονίδιο Type Mismacth
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα γνωρίζει κάποιο μέλος πως μπορώ να αποφύγω το εικονίδιο με το λάθος της access (Type mismacth); Πρόσθεσα κώδικα DoCmd.SetWarnings False.Δεν διορθώθηκε. Μάλλον είναι διαφορετικό λάθος κάπου κάνω αλφαριθμητικό λάθος Ανεβάζω δείγμα βάσης. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Αλέξη! Άλλαξε το DoCmd.Close acForm, , "Πελατολόγιο" καθώς και το DoCmd.Close acForm, "Frm_Hmer_Lixis_1" με το DoCmd.Close acForm, Me.Name, acSaveNo Επίσης άλλαξε το DoCmd.Close ("Frm_Hmer_Lixis_1") με το DoCmd.Close acForm, "Frm_Hmer_Lixis_1", acSaveNo Καλή συνέχεια! Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 08-07-20 στις 18:33. |
| |||
| |||
Ευχαριστώ Τάσο!! Καλό Καλοκαίρι !! |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους, στο ερώτημα της βάσης υπάρχει η συνάρτηση Date()-25. Εμφανίζει εγγραφές 25 μέρες μετά την ημερομηνία της φόρμας. Εάν περάσει η ημερομηνία δεν θα εμφανίζει την εγγραφή.Εγώ θέλω να παραμένει η εγγραφή μετά την 25η ημέρα. Τι συνάρτηση πρέπει να μπεί ώστε μετα απο 25 μέρες να εμφανίζεται σταθερά την εγγραφή; Θέλω να αποφασίζει ο χρήστης ώστε να μην εμφανίζεται η εγγραφή.Υπάρχει κάποια ιδέα, σκεπτικό πως πρέπει να γίνει; |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] error type | ΔΗΜΗΤΡΗΣ8519 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-02-19 23:09 |
Εικονίδιο φώρτωσης access | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-12-13 01:52 |
[Γενικά] Πρόβλημα εισαγωγής δεδομένων σε κελιά του Excel και πρόβλημα με συνάρτηση | ΣΟΦΙΑΖΩΤΟΥ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-12-13 14:14 |
Εικονίδιο | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-08-11 23:36 |
Η ώρα είναι 07:35.