Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Φόρτωση - αποφόρτωση μενού
Καλησπέρα σας.. Σε access 2003 έχω μια φόρμα την frmMain ας πούμε που όταν ανοίγει (το έχω ορίσει στις ιδιότητές της, στο "Γραμμή Μενού") και φορτώνει και το mnuMain που έχω φτιάξει. Ωστόσο στο event Load έχω και κάποια κριτήρια με if πχ if me.cbo1="test1" or cbo1="test2" Then cmdgo.enable=true txtgo.visible=false κλπ else ...... εκεί λοιπόν στο then θέλω να ξεφορτώνει το default mnuMain και να φορτώνει το mnusec και στο else να φορτώνει το mnuSec και το mnuList. δοκίμασα κάτι με το Me.Form.MenuBar "mnuSec" αλλά παίρνω invalid use of property... Κάποια πρόταση? Ευχαριστώ |
| |||
| |||
Γιατί ξεχάστηκα ρε παιδιά? Δεν το νόμιζα τόσο δύσκολο...
|
| |||
| |||
Καλησπέρα Ανδρέα, Καλό θα ήταν να ανέβαζες ένα δείγμα βάσης ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε παραπάνω. Ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μενου Access | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 16-04-15 00:20 |
Δημιουργία μενού | ioannis pag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 18-03-12 17:53 |
Κλείδωμα μενού | markosv | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-03-11 20:21 |
[ Εκθέσεις ] Ενεργοποίηση συμβάντος "Με τη φόρτωση" | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 23-12-10 19:04 |
Μενου Εντολών. | Giorgos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-02-10 16:58 |
Η ώρα είναι 08:10.