Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
access σε vmware server
Καλημέρα.Εχω την δυνατότητα να βαλω την access σε server σμε win 7 με vmware.Την βαση την εχω βαλει σε sql express 2014 πανω στον συγκεκριμένο server.Ποιος ειναι ο καλύτερος τροπος να την παρει ο τελικος χρηστης την εφαρμογή .πχ με μια κοινόχρηστη συντομευση στην επιφάνεια εργασιας του κλπ εκτις και αν πρεπει η βαση να ειναι πανω σε windows server.Να πω οτι την συνδεση των πινακων την εχω κανει με τη βοηθεια του χρηστου οπου λεει εδω πως γινεται https://www.ms-office.gr/forum/acces...-sql-basi.html |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΕΤΕΤΡΟΠΗ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΩΔΙΚΑ ACCESS 2003 ΣΕ ACCESS 2016 | ΠΕΤΡΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-05-20 15:59 |
Access web server | KAKISDF | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-09-14 08:53 |
close OLE server and restart it outside..! | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 11-07-14 01:24 |
[ Φόρμες ] Πρόσθεση νέου record σε φόρμα που είναι link με πινάκες σε pc που είναι server | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-01-13 20:31 |
Απενεργοποίηση της Ασφάλειας Μακροεντολών σε Access 2003 και Access 2007 | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 28-11-09 18:16 |
Η ώρα είναι 08:11.