Ανανέωση ιστοσελίδας

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-06-20, 12:03
Όνομα: ΙΩΑΝΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή access σε vmware server

Καλημέρα.Εχω την δυνατότητα να βαλω την access σε server σμε win 7 με vmware.Την βαση την εχω βαλει σε sql express 2014 πανω στον συγκεκριμένο server.Ποιος ειναι ο καλύτερος τροπος να την παρει ο τελικος χρηστης την εφαρμογή .πχ με μια κοινόχρηστη συντομευση στην επιφάνεια εργασιας του κλπ εκτις και αν πρεπει η βαση να ειναι πανω σε windows server.Να πω οτι την συνδεση των πινακων την εχω κανει με τη βοηθεια του χρηστου οπου λεει εδω πως γινεται https://www.ms-office.gr/forum/acces...-sql-basi.html
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΜΕΤΕΤΡΟΠΗ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΩΔΙΚΑ ACCESS 2003 ΣΕ ACCESS 2016 ΠΕΤΡΟΣ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 21-05-20 15:59
Access web server KAKISDF Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 29-09-14 08:53
close OLE server and restart it outside..! γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 11-07-14 01:24
[ Φόρμες ] Πρόσθεση νέου record σε φόρμα που είναι link με πινάκες σε pc που είναι server Dafnh0106 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 29-01-13 20:31
Απενεργοποίηση της Ασφάλειας Μακροεντολών σε Access 2003 και Access 2007 Ms-Office-Development Team Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα 0 28-11-09 18:16

Η ώρα είναι 08:11.