Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Συνημμένα αρχεία σε πίνακα συνδεδεμένο
Καλημέρα στο Forum, σε όλους! Καταρχήν να ευχαριστήσω για την προσφορά γνώσεων και βοήθειας που μου έχετε δώσει μέχρι σήμερα. Λόγω της απειρίας μου η βοήθεια αυτή είναι πολύτιμη! Να ρωτήσω τώρα την απορία μου σχετικά με τη δυνατότητα επισύναψης αρχείων pdf σε πεδίο σε πίνακα. Καταρχήν, επιβαρύνεται σε μνήμη το αρχείο της Access; Μέχρι πόσα συνημμένα μπορώ να φορτώσω; Πχ μπορώ να επισυνάψω πχ 2000 αρχεία pdf σε 2000 εγγραφές σε ένα πεδίο συνημμένων; Και αν μπορώ να τα επισυνάψω (τα pdf) σε έναν πίνακα, μπορώ σε διαιρεμένη Access, όταν ανοίξω τον πίνακα όχι από το αρχείο όπου βρίσκεται πραγματικά ο πίνακας, αλλά όταν τον ανοίξω (σαν συνεδεμένο πίνακα) από το frond αρχείο, να ανοίξει και να διαβαστεί κάθε συνημμένο pfd; Επειδή δεν το κατάφερα, ρωτάω, μήπως υπάρχει τρόπος. Ευχαριστώ! |
| |||
| |||
Καλημέρα Κώστα, Σχετικά με τις ερωτήσεις σου, Το μέγεθος της βάσης μεγαλώνει προσθέτοντας μια εγγραφή είτε επισυνάπτοντας ένα αρχείο αρά «επιβαρύνεται σε μνήμη το αρχείο της Access». Δεν υπάρχει περιορισμός στο πλήθος των εγγράφων (Πχ μπορώ να επισυνάψω πχ 2000 αρχεία pdf σε 2000 εγγραφές) αλλά υπάρχει περιορισμός στο συνολικό μέγεθος του αρχείου της βάσης. Αν το Office είναι αρχιτεκτονικής 32Βit το μέγιστο μέγεθος που μπορεί να έχει ένα αρχείο (μεμονωμένο) access είναι 2GB ενώ αν είναι 64Bit μπορεί να φτάσει αν δεν κάνω λάθος 4GB. Μπορείς να επισυνάψεις αρχεία σε διαιρουμένη βάση και να τα διαχειριστής από το Front End. Για περισσοτερες πληροφοριες δες στο παρακατω Link: Προσθήκη αρχείων και γραφικών στις εγγραφές της βάσης Αυτά από εμένα. Ευχαριστώ |
| |||
| |||
Χίλια ευχαριστώ! Ίσως χρειαστεί να ξαναρωτήσω κάτι σχετικά με αυτό. Δεν είχα υπόψη μου τη δυνατότητα επισύναψης αρχείων και βλέπω ότι υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό (σχετικά με την Access που χρησιμοποιώ στη δουλειά μου για καταχώρηση δειγμάτων)
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Συνημμένα Αρχεία σε βάση δεδομένων | poseidon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-04-20 10:09 |
[Συναρτήσεις] Vlookup σε 2 excel αρχεια | kIRIAKOS83 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-03-19 20:48 |
[VBA] Δημιουργία συγκεντρωτικού πίνακα με τιμές από κλειστά αρχεία | johgian | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 08-02-15 01:10 |
Αλλαγή τύπου πεδίου σε συνδεδεμένο πίνακα. | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-09-13 12:30 |
Αρχεία mdw | foxone | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-01-10 21:20 |
Η ώρα είναι 08:00.