Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ενημερωση πεδιων απο φορμα σε ολα τα πεδία υποφορμας με εντολη vba
Καλημέρα σε όλους !!!!!!!!!!!!!!! θα μπορούσα στο παράδειγμα της βάσης που ανέβασα να ενημερώνω με πάτημα πλήκτρου τα πεδία της υποφόρμας poso_x και ekptosi_x από τα αντίστοιχα πεδία της κεντρικής φόρμας poso και ekptosi ; Θα προτιμούσα σε ανεβασμένο παράδειγμα βάσης γιατί μου είναι πιο κατανοητό. Ευχαριστώ για την βοήθεια σας. έχω ανεβάσει εδώ την βάση δεν ξέρω αν έκανα καλά γιατί η -> διαχείριση συνημμένων αρχείων δεν μου το ανεβάζει !! --> https://gofile.io/d/TfpT5J |
| |||
| |||
Καλημέρα Αντώνη, Δες μια πρόταση. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
το επεξεργαζομαι ευχαριστω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |||
| |||
ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] Ενημέρωση Πίνακα από Σύνολα Υποφόρμας | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 21-11-18 07:19 |
Ενημέρωση πεδίου υποφόρμας μέσω εντολής στην κυρίως φόρμα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-06-15 14:42 |
Ενημέρωση υποφόρμας απο πίνακα | Ρούλα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-12-13 20:39 |
Ενημέρωση πεδίων από δευτερεύουσα φόρμα | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 08-08-11 12:07 |
Προστασία συνδετικών πεδίων φόρμας-υποφόρμας | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-04-10 16:52 |
Η ώρα είναι 06:45.