Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
AccHideMainHwnd-Αποκρυψη εικονιδιου access κατα την εκκινηση
Καλημερα σε ολους.Εχω βαλει στην δικια μου βαση την την εφαρμογη του Τασου https://www.ms-office.gr/forum/1038-post7.html αλλα κατα την εκκινηση μου εμφανιζεται για λιγο το εικονιδιο "Access".Τασο μεσα στον κωδικα που βλεπει η access το εικονιδιο opensplashscreen.bmp? |
| |||
| |||
Καλημέρα Γιάννη, Όπως αναφέρει και ο Τάσος για να μην σου εμφανίζεται το λογότυπο της access όταν ανοίγεις ένα αρχείο access στο φάκελο που είναι το αρχείο της βάση σου βαλέ το επισυναπτόμενο αρχείο Name File Access.bmp και απλά άλλαξε του το όνομα και κάνε το ίδιο με το όνομα του αρχείου της βάση σου. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
οποτε βαζω το αρχειο αυτο στον φακελο με την βαση μου.Το ονομα της βασης ειναι πχ ΤΕΣΤ.Αλλαζω και το ονομα στο αρχειο.bmp σε ΤΕΣΤ.bmp. σωστα?
|
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιάννη, Σωστά!!!! Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Οκ εγινε.Το μονο προβλημα που εχω τωρα ειναι αν μεταφερω τον φακελο της βασης πχ στο "c:\programs files\my progmam " βγαζει μηνυμα "η γραμμη εντολων που χρημοποιησατε για να ανοιξει η access περιεχει μια επιλογη την οποια η access δεν μπορει να αναγνωρισει" και μετα αλλο μηνυμα "η access δεν μπορει να βρει το αρχειο c:\my.mdb" Μηπως χρειαζεται καποια αλλαγη στο αρχειο .vbs ? Αν ο φακελος ειναι στην επιφανεια εργασιας τρεχει κανονικα |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα σε όλους! Αν η διαδρομή του αρχείου περιέχει κενούς χαρακτήρες τότε ο κώδικας στο VBS πρέπει να τροποποιηθεί: Κώδικας: Dim WshShell Function currentDir() Dim l l = Len(Wscript.scriptname) currentDir = Left(Wscript.scriptfullname, Len(Wscript.scriptfullname) - l - 1) End Function Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell") WshShell.Run("msaccess " & chr(34) & currentDir & "\Login_SplashScreen.mdb" & chr(34) & " /x OpenSplashScreen"),0
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλημερα.Εχεις δικιο Τασο,τα κενα ηταν το προβλημα.Παντως εφτιαξα και ενα exe αρχειο απο το αρχειο .vbs (αν θελει καποιος και επιτρεπεται να ανεβασω το προγραμμα που κανει compile.Βρηκα και αλλα αλλα δεν δουλεψαν) Τωρα αντι να τρεχει απο το αρχειο.vbs τρεχει απο .exe
|
| |||
| |||
Καλημερα.Για ποιο λογο ομως οταν κανω την access σε .accde δε τρεχει το script,παρολο που αλλαζω μεσα στο αρχειο απο .accdb σε .accde?
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Απόκρυψη πεδίων κατά την εκτύπωση | caudillo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-11-19 18:13 |
[Γενικά] Εκκίνηση userform | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 06-08-18 09:26 |
Απενεργοποίηση μακροεντολής με την εκκίνηση μιας εφαρμογής σε Access 2003, 2007 | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-11-11 22:51 |
Μήνυμα σφάλματος κατά την εκκίνηση της Access | dimitris p | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-05-11 00:24 |
[ Φόρμες ] Ανάπτυξη εικονιδίου ημερομηνίας | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-05-10 08:09 |
Η ώρα είναι 08:21.