Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Unrecognized data base format
Γεια σας και πάλι. Θα ήθελα τη βοήθεια σας, σας παρακαλώ γιατί με ταλαιπωρεί αρκετές ήμερες και δεν έχω βρει οριστική λύση. οι πινάκες μου βρίσκονται στο path 172........7 .κάθε 2-3 ήμερες μου βγάζει αυτό το μήνυμα "unrecognized data base format \\172.......7 /kiniseis ploion.be" και δεν ανοίγει η εφαρμογή . για να λύσω το πρόβλημα προσωρινά πάω στο path που είναι οι πινάκες ανοίγω τους πινάκες μου κάνει ένα αντίγραφο ασφάλειας από μόνο του και μετά παίζει κανονικά η εφαρμογή. ξέρει κάνεις να μου πει γιατί το κάνει αυτό? |
| |||
| |||
Καλησπέρα Έξαρχε, Την εφαρμογή την έχεις σε front end (φόρμες , ερωτήματα κλπ) και backend (πίνακες) ? Η χρήστες του δικτύου έχουν πρόσβαση στο back end? Τους πίνακες στο front end τους έχεις κάνει link ή χρησιμοποιείς odbc driver? Καλό είναι να απενεργοποιήσεις Compact and Repair Database και να δοκιμάσεις. Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για την δομή της εφαρμογής σου για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
καλησπερα φίλε μου. κατ αρχην σ ευχαριστω για την απαντηση σου. τους πινακες τους εχω ξεχωριστα. σ ενα nas δισκο και τους εχω κανει link με τις φορμες. εχω κανει link πινακες απο δυο ξεχωριστες βασεις " \\172.......7 /kiniseis ploion.be" και " \\172.......7 /ploioα.be" . οι χρήστες δεν εχουν προσβαση στη βαση (back end) οταν βγαζει αυτο το μηνυμα "unrecognized data base format \\172.......7 /kiniseis ploion.be" και δεν μπορω να ανοιξω την εφαρμογη ακολουθω τα εξης βηματα ανοιγω το kinisis_ploion.be μου λεει οτι πρεπει να δημιουργηθει αντιγραφο σφαλειας, παταω οκ και μετα αμνοιγω την εφαρμογη κανονικα )οχι απ το αντιγραφο ασφαλειας) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exarhos : 16-06-20 στις 15:21. |
| |||
| |||
Εχω την αντύπωση χωρίς να είμαι 100 τα 100 σίγουρος ότι αν συνεχίσεις να ανοίγεις το back end στο Nas Server πολύ γρήγορα δεν θα έχεις καθόλου βάση. Δεν είναι σοφή επιλογή.
|
| |||
| |||
γιατι το λες αυτο φίλε μου.? πες μου την άποψη σου μ ενδιαφέρει |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Format | ΗΛΙΑΣΠΑΠ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 23-01-18 10:20 |
Data Model | Spirosgr | Excel - Tips & Tricks | 2 | 01-05-17 10:18 |
[ Φόρμες ] No data | amy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 22-03-10 22:04 |
[Συναρτήσεις] LastRow data | DimitrisK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 30-01-10 23:58 |
Η ώρα είναι 08:28.