Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εμφάνιση συνόλων
Καλημέρα σε όλους.. Έχω μια κεντρική φόρμα ταμείο, μια φόρμα έσοδα, και μια φόρμα έξοδα Η φόρμες είναι συνδεμένες μεταξύ τους με το πεδίο κωδικός. Πως μπορώ να εμφανίζω στην φόρμα ταμείο τα σύνολα από της φόρμες έσοδα και έξοδα |
| ||||
| ||||
Εχει απαντηθει εδω: http://www.ms-office.gr/forum/access...ria-forma.html
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| |||
| |||
ευχαρηστω τολη ...
|
| |||
| |||
Τόλη κάνω αυτό που μου λες αλλά παίρνω το εξής αποτέλεσμα.. '' # Όνομα;
|
| |||
| |||
Άντώνη καλησπέρα, εγώ είχα κάνει αρχικά αυτό το ερώτημα. Μου το έκανε και εμένα, προσπάθησε να φτιάξεις τον τύπο στην προέλευση στοιχείου ελέγχου από τον οδηγό και θα δουλέψει μια χαρά. Μάρω |
| |||
| |||
Εμφάνιση συνόλων
Έχω μια κεντρική φόρμα ταμείο, μια φόρμα έσοδα, και μια φόρμα έξοδα Η φόρμες είναι συνδεμένες μεταξύ τους με το πεδίο κωδικός. Πως μπορώ να εμφανίζω στην φόρμα ταμείο τα σύνολα από της φόρμες έσοδα και έξοδα Στης φόρμες έσοδα _ έξοδα .. έχω κάνει κρυφό πεδίο στο υποσέλιδο της φόρμας άθροισμα έσοδα άθροισμα έξοδα στην κεντρική φόρμα έχω κάνει δυο παιδία που στο ένα θέλω να μου εμφανίζει το άθροισμα έσοδα και στο αλλο άθροισμα έξοδα αυτό προσπαθώ να το κάνω με την συνάρτηση CCur(Forms![Έσοδα Δευτερεύουσα φόρμα]![Sum Έσοδα]) και μου βγάζει μήνυμα #Όνομα; Που έχω κάνει το λάθος |
| |||
| |||
Αντωνη καλησπερα Δοκιμασε την συναρτηση να την γραψεις ετσι: CCur(Forms![Όνομα Φόρμας].[Δευτερεύουσα Φόρμα].Form.[Sum Έσοδα]) νομιζω πως θα εισαι ενταξει
__________________ Φιλικά Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. |
| |||
| |||
[QUOTE=Αντώνης;2502]Έχω μια κεντρική φόρμα ταμείο, μια φόρμα έσοδα, και μια φόρμα έξοδα Η φόρμες είναι συνδεμένες μεταξύ τους με το πεδίο κωδικός. Πως μπορώ να εμφανίζω στην φόρμα ταμείο τα σύνολα από της φόρμες έσοδα και έξοδα Στης φόρμες έσοδα _ έξοδα .. έχω κάνει κρυφό πεδίο στο υποσέλιδο της φόρμας άθροισμα έσοδα άθροισμα έξοδα στην κεντρική φόρμα έχω κάνει δυο παιδία που στο ένα θέλω να μου εμφανίζει το άθροισμα έσοδα και στο αλλο άθροισμα έξοδα αυτό προσπαθώ να το κάνω με την συνάρτηση CCur(Forms![Έσοδα Δευτερεύουσα φόρμα]![Sum Έσοδα]) και μου βγάζει μήνυμα #Όνομα; Αφού το πεδίο σου λέγεται άθροισμα έσοδα εσύ γιατί βάζεις Sum Έσοδα?????? =IIf([Έσοδα Δευτερεύουσα φόρμα].[Form]![άθροισμα έσοδα] Is Null;0;CCur([Δευτερεύουσα φόρμα Έσοδα].[Form]![άθροισμα έσοδα])) Βάλε και την iif για να μην σου βγάζει σφάλμα στις νέες εγγραφές μηδενική τιμή Μάρω |
| |||
| |||
παιδιά ευχαριστώ πολύ δούλεψε ...
|
| ||||
| ||||
Τα 2 ιδια Threads εγιναν Merge...
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Εκτύπωση] Εκτύπωση συνόλων σε κατάσταση απογραφής | LEO | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 08-02-19 15:51 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση συνόλων υποφόρμας στην κύρια φόρμα | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-04-10 11:01 |
[ Φόρμες ] Δημιουργία μερικών συνόλων | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 24-02-10 21:26 |
Η ώρα είναι 06:08.