Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Error Number : 3146,ODBC--call failed
Καλημερα.Εχψω μια εφαρμογη calendar στην βαση μου.Απο την στιγμη που την ανεβασα σε sql server εχω αυτο το error στην εφαρμογη.Αν την δουλεψω τοπικα δεν εχω προβλημα το function ειναι αυτο Function FastFunc(pFunction As String, pField As String, pTable As String, Optional pCriteria As String) As Variant On Error GoTo Err_FastFunc With CurrentDb.OpenRecordset("SELECT " & pFunction & "(" & pField & ") FROM " & pTable & IIf(Len(pCriteria), " WHERE " & pCriteria, ""), dbOpenForwardOnly) If Not .BOF Then FastFunc = .Fields(0) .Close End With Exit_FastFunc: Exit Function Err_FastFunc: Select Case err Case Else MsgBox "Error " & err.Number & " (" & err.Description & ") in procedure FastFunc of modFastFunction", vbInformation, "FastFunc Error" End Select Resume Exit_FastFunc End Function |
| |||
| |||
Φενεται να λυθηκε το προβλημα .Διεγραψα τον πινακα απο την access και τον Sql και αυτη την φορα τον δημιουργησα απευθειας στον sql server οπου μετα τον συνδεσα μεσω DSN στην access παλι.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσάρτηση δεδομενων απο πίνακα με autonumber σε πίνακα με ΙD:Number | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-01-17 20:12 |
Linked Table Manager ODBC | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 26-05-16 14:46 |
[ Πίνακες ] Σύνδεση με odbc σε βάση oracle | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 22-02-15 13:42 |
Αναγνώριση Serial Number του PC μου | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-11-13 12:31 |
Συνεχόμενο Auto number | koxcygr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-12-09 00:24 |
Η ώρα είναι 07:37.