Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπερα χρειαζομαι βοηθεια αν γνωριζει καποιος σε 2 ερωτηματα μιας εργασιας, εχω κανει τους πινακες και τα 3 πρωτα αλλα δυσκολευομαι στα 2 τελευταια.Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη! Ευχαριστω!
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Σπυριδούλα. Καλώς ήλθες στην παρέα μας. Για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε είναι προτιμότερο να ανεβάσεις ένα δείγμα βάσης και να περιγράψεις ακριβώς το ζητούμενο σου. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ανεβάζω την βάση δεδομένων που έχω δουλέψει, το ερώτημα με ονομασία Q3 ζητάει τα ονόματα διαδρομών(route) και προτελευταίας στάσης όπου η στάση στην βάση είναι με κωδικό sname στην βάση δεδομένων. Το ερώτημα Q5) ζητάει ονόματα επιβατών(pname), όνομα διαδρομής(rname), όνομα στάσης επιβίβασης (sname) και αποβίβασης (sname). Οι πίνακες gets_in και gets_out αναφέρονται στην επιβίβαση και αποβίβαση. Έχω κάνει μια προσπάθεια στην δημιουργία των SQL ερωτημάτων αυτών αλλά δεν βγαίνει το σωστό αποτέλεσμα, και στο ερώτημα Q3 δεν γνωρίζω πως να αποτυπώσω την προτελευταία στάση. ![]() Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! ![]() ![]() |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Σπυριδούλα, Δες μια πρόταση. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
![]() Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου, με βοήθησες πολύ! ![]() |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Ερωτήματα Ενέργειας - Μήνυμα Χώρου ή Μνήμης | ggreg75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-02-18 10:58 |
Διάφορα ερωτήματα σχεδιασμού βάσης | spirosgiapros | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-06-16 18:40 |
Δύο ερωτήματα σε μια φόρμα | eliok | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-04-13 22:02 |
Δύσκολο πρόβλημα με ημερομηνίες σε ερωτήματα! | mihalisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 29-11-10 16:28 |
Εκθέσεις από ερωτήματα | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-11-10 17:12 |
Η ώρα είναι 06:18.