Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Δημοσίευση αρχείου της access στο internet για κοινή χρήση.
Καλησπέρα. Είμαι νέος στη access. Έχω φτιάξει μία βάση δεδομένων την οποία και θα ήθελα να "ανεβάσω" στο ίντερνετ ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε κάποιους συναδέλφους να βλέπουν αλλά και να επεξεργάζονται δεδομένα. Έχω κάνει μία σχετική έρευνα αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιον τρόπο ο οποίος και να είναι δωρεάν. Αν κάποιος από εσάς γνωρίζει κάτι σχετικά θα ήμουν ευγνώμων. Ελπίζω η διατύπωση της απορίας μου να έγινε σωστά και να μην σας μπέρδεψα. Ευχαριστώ, |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Βασίλη και καλωσόρισες στην παρέα μας! Θα σου πρότεινα να διαβάσεις το παρακάτω από τη ιστοσελίδα υποστήριξης της Microsoft: https://support.office.com/el-gr/art...rs=el-GR&ad=GR Το άρθρο αυτό είναι ηλεκτρονικά μεταφρασμένο από τα αγγλικά. Το πρωτότυπο είναι εδώ: https://support.office.com/en-us/art...a-68da245a0446 Καμία λύση από αυτές δεν δίνεται δωρεάν. Ωστόσο είναι αξιόπιστες. Το κόστος της ενοικίασης/παροχής πακέτου φιλοξενίας που περιέχει MSSQL Server (ο οποίος συνεργάζεται πάρα πολύ καλά με την Microsoft Access) ξεκινά από 6 € το μήνα. Δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος πάροχος που σου παρέχει δωρεάν φιλοξενία + MSSQL Server. Μου φαίνεται λίγο απίθανο αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Αν δεν κάνεις κάτι από τα παραπάνω, μπορείς να κοιτάξεις για δωρεάν πακέτα φιλοξενίας που να περιέχουν mySQL Server (όχι MSSQL) που όμως προϋποθέτει την εγκατάσταση ειδικών οδηγών (Drivers) σε κάθε υπολογιστή προορισμού για να συνεργαστεί (ενδεχομένως με κάποια προβληματάκια, που κάνουν την εμφάνιση τους ειδικά αν η δομή της ΒΔ είναι κάπως πολύπλοκη ) με την Microsoft Access. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα τη λύση πακέτου φιλοξενίας με MSSQL Server. Καλή συνέχεια! Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ accdr ΜΕ ΧΡΗΣΗ ACCESS RUNTIME | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 26-02-14 14:44 |
Κοινή χρήση βάσης δεδομένων | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 18-02-14 15:33 |
[ Φόρμες ] Α/Α σε κοινή χρήση | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-07-12 10:34 |
[Γενικά] Κωδικός προστασίας Φακέλου σε κοινή χρήση | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-06-12 18:15 |
Η ώρα είναι 07:57.