Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
βοήθεια σε ερώτημα sql
Γεια σας, θέλω βοήθεια σε ένα ερώτημα. Το ερώτημα ζητάει να βρεθεί το όνομα του προπονητή με τον μεγαλύτερο συνολικό μισθό μαζί με τα ονόματα των αθλητών του προπονεί. Έχω φτιάξει 3 πίνακες. Ο πίνακας COACHES περιέχει coach_ID , name. Ο πίνακας ATHLETES περιέχει athlete_ID , name. Ο πίνακας SALARY περιέχει coach_ID , coach_name , athlete_ID , athlete_name , salary. Έχω γράψει τον παρακάτω κώδικα και μου βγάζει μόνο το ένα όνομα από τα 2. Τι μπορώ να αλλάξω; SELECT COACHES.coach_ID , COACHES.name , ATHLETES.athlete_ID , ATHLETES.name , SUM(SALARY.salary) FROM COACHES , ATHLETES , SALARY WHERE SALARY.coach_ID = COACHES.coach_ID AND SALARY.athlete_ID = ATHLETES.athlete_ID GROUP BY SALARY.coach_ID , SALARY.coach_name ORDER BY SUM(SALARY.salary) DESC LIMIT 1 |
| |||
| |||
Καλημέρα Θεοδώρα, Καλώς ήρθες στη παρέα μας. Από το ερώτημα σβήσε το LIMIT 1. Πρόσεξε την δομή (πεδία) και τις σχέσεις των πινάκων σου Ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια σέ ερώτημα | pansyr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 20-12-16 18:53 |
βοήθεια με ερώτημα με πολλά checkBoxes = True | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 09-09-14 23:17 |
Βοήθεια σε ερώτημα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 01-09-14 20:41 |
Βοήθεια για ερώτημα ενημέρωσης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-06-14 16:29 |
[ Ερωτήματα ] Βοήθεια σε ερώτημα SQL (SELECT , WHERE) | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 31-01-14 00:11 |
Η ώρα είναι 07:19.