Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Βαση σε mde και ενημερωση
Εφοσον εχω κανει την βαση σε .accdeκαι διαίρεση τους πινακες και καποια στιγμη θελω να αλλαξω καποια πραγματα στις φορμες (update δηλαδη) πως θα ξανασυνδεσω την βαση.Πχ εχω κρατησει την βαση σε accdb και κανω τις αλλαγες που θελω.Μετα πως θα συνδεσω αυτην με τους πινακες ?
|
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιάννη, Δεν χρειάζεται να κάνεις πάλι σύνδεση τους πίνακες από το back end στο font end αρκεί να μην αλλάζει το path (διαδρομή) του backend και να μην έχεις προσθέσει νέους πίνακες στο back end. Αν αλλάξει η διαδρομή του back end ή έχεις προσθέσει νέους πίνακες πριν κάνεις το font end σε .accde θα πρέπει να κάνεις την σύνδεση των πινάκων.\ Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Καλημερα.Γιωργο τελικα επελεξα να παω τους πινακες σε sql server.Στον sql ξαναβαζω πρωτευον κλειδι σε ολους τους πινακες και τα indexes ξανα.Η απορια μου ειναι το allow Null το τσεκαρω σε καποια πεδια?Επισης παρατηρω στις φορμες πχ σε μια φορμα οτι δεν μπορω να πληκτρολογησω. σε καποια πεδια.Πιστευω οτι τα εχω ελεγξει ολα.Αυτο εγινε αφου εγινε η συνδεση των πινακων με τον sql
|
| |||
| |||
δεν μπορείς να πληκτρολογήσεις γιατί η φόρμα μάλλον στηρείζεται σε ερώτημα πολλών πινάκων και κάποιος πίνακας δεν είναι συνδεδεμένος με τους άλλους.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Ενημέρωση φύλλου excel από βάση δεδομένων | bilakos26 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 29-09-17 03:54 |
[ Ερωτήματα ] Ενημέρωση με βάση τα πρώτα 3 ψηφία | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-04-16 16:48 |
[ Πίνακες ] Αντιγραφή πινάκων από τρέχουσα βάση σε νέα βάση | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 04-03-16 22:43 |
Αυτοματη ενημερωση πεδιου βαση τελευταιας εγγραφης | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-10-14 16:11 |
Μεταφορές πινάκων από βάση σε βάση | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 18-04-14 14:14 |
Η ώρα είναι 07:00.