Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Συνάρτηση σε κριτήριο ερωτήματος
Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά, Καλό μήνα!! Εχω κολλήσει σε μια συνάρτηση σε κριτήριο ερωτήματος Εχω πεδίο [Ημ Ειδοποίησης] και θέλω να βάλω κριτήριο να εμφανίζει την εγγραφή 25 μέρες μετά την [ημερομηνία ειδοποίησης] Εχω ξεχάσει το τρόπο που το έκανα και Βαζω αυτή τη συνάρτηση Year([Ημ Ειδοποίησης])=Year(Date()) And Month([Ημ Ειδοποίησης])<=Month(Date()) And Day([Ημ Ειδοποίησης])<=Day(Date()) Date(Now))-25 Τι συνάρτηση πρέπει να μπει για να δείχνει την εγγραφή με ημερομηνία ειδοποίησης 25 μέρες μετά Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex : 02-05-20 στις 01:56. |
| |||
| |||
Καλήμερα Αλέξανρε, Δες μια πρόταση. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Ευχαριστώ Γιώργο!! Να σαι καλά!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δυσλειτουργία σε συνάρτηση ερωτήματος | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 26-10-22 13:28 |
[ Ερωτήματα ] ενημερωση στηλες ερωτηματος απο δυο αλλες στηλες με συναρτηση | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-02-19 15:18 |
[ Ερωτήματα ] Κριτήριο ερωτήματος | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-11-15 14:24 |
Βοήθεια σε συνάρτηση ερωτήματος | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-12-14 00:33 |
Κριτήριο σε ερώτημα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-12-12 11:32 |
Η ώρα είναι 19:31.