Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
runtime error "2501"
Καλημερα.Εχω το συγκεκριμενο σφαλμα "Η ενεργεια OpenReport ακυρωθηκε".Εχω βαλει μια μακροεντολη η οποια ακυρωνει το συμβαν οπως και εμφανιζει ενα μηνυμα οταν δεν υπαρχουν δεδομενα στην συγκεκριμενη αναφορα.Οταν παταω στο μηνυμα "οκ"για να κλεισει μετα εμφανιζεται το σφαλμα.
|
| ||||
| ||||
Καλημέρα σε όλους και καλή Πρωτομαγιά! Γιάννη, σε περιβάλλον Visual Basic θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάτι όπως αυτό: Κώδικας: Private Sub Command11_Click() On Error Resume Next DoCmd.OpenReport "Reportname" ', acViewPreview If Err <> 2501 Then MsgBox Err & vbLf & Err.Description End If Err.Clear End Sub
.
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλημερα Τασο.Ναι ειχα βαλει το "error resume next"αλλα δεν ηξερα αν ηταν σωστο.Επισης αν το αφησω χωρις την εντολη <<If Err <> 2501 Then MsgBox Err & vbLf & Err.Description End If Err.Clear>> υπαρχει θεμα? Eπισης ξεχασα να αναφερω οτι εχω την εντολη στο "οταν δεν υπαρχουν δεδομενα"Επομενως οταν δεν εχει δεδομενα η αναφορα βγαζει ενα πλασιο μηνυματος και μετα πατωντας το "οκ" μου βγαζει αυτο το error Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniskar : 04-05-20 στις 13:12. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Error κατά το άνοιγμα "...δεν είναι δυνατή η ανάγνωση.." | jockey17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-05-14 16:15 |
Εμφανιση "Μηνός" και "Έτους" σε πίνακα και ερώτημα | antonib | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-09-12 21:58 |
[ Πίνακες ] Εμφάνιση πίνακα "παρασκηνίου" στο "προσκήνιο" | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-10-10 16:33 |
[ Εκθέσεις ] Άθροισμα "σε μεταφορά" στο υποσέλιδο και "από μεταφορά" στην κεφαλίδα | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-06-10 17:24 |
Η ώρα είναι 20:28.