Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
Καλημέρα σε όλους! Γιώργο χρόνια πολλά για τη γιορτή σου! Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιώργηδες και Γεωργίες! Τ γεγονός του ότι ο παραλήπτης λαμβάνει SMS με κεφαλαία, προφανώς οφείλεται στον Διακομιστή SMS. Δεν έχει να κάνει με το πρόγραμμα σου. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Παράθεση:
Καλημέρα Τάσο, ευχαριστω για τις ευχές και ανταποδίδω φίλε μου, Υποψιάστηκα απο την αρχή ότι το γεγονώς ότι ο παραλήπτης λαμβάνει τα μηνύματα στα ελληνικά (μετά απο τις τροποποιήσεις που κάναμε) οτι αυτο δεν σχετίχεται με το πρόγραμμα μας. Προσπάθησα να το συζητήσω μάλιστα με τον τεχνικό στην εξυπηρέτηση της εταιρίας που αγοράζω την υπηρεσία, αλλά επιμένει ότι είναι θέμα προγραμματισμού. Οπως και να εχει το πράγμα φιλε μου, μάλλον θα αφήσω ώς έχει το πρόγραμμα απλά κάνωντας τις πιο κάτω τροποποιήσεις: 1. Θα ενσωματώσω πίνακα πελατών έτσι ώστε να μπορώ να επιλέγω σε ποιόν/ποιούς πελάτες να αποστέλνονται τα μηνύματα. 2. Θα δημιουργήσω ένα πίνακα αποστολής μηνυμάτων μέσω του οποίου θα κάνω προγραμματισμό για αυτόματη αποστολή μυνυμάτων σε ένα ή πολλοϋς πελάτες ταυτοχρονα. Δηλαδή, ανοίγωντας την εφαρμογή να μπορεί και να γνωρίζει ποια μηνύματα θα σταλούν σήμερα, σε ποιόν ή ποιούς. 3. Απο την εταιρία μου έχουν δώσει ένα URL έτσι ώστε να μπορώ να λαμβάνω το υπόλοιπο του λογαρισμού μου μετά απο την καθε αποστολή μηνυμάτος. Οπότε το ιδανικό είναι και αυτό ως διαδικασία στο πρόγραμμα. Σας ευχαριστω όλους για την πρόθεση βοήθειας και θα χαρώ να μιλήσουμε και να τα πούμε εκτενέστερα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 20:30.