Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πως να ανεβάσω μία εφαρμογή που δημιούργησα;
Καλησπέρα σας. Έχω δημιουργήσει μία εφαρμογή σε Access 2019, με την οποία μπορείς να στείλεις ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Υποστηρίζει αποστολή από hotmail η gmail αν κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στον κώδικα vba. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να την ανεβάσω στο forum. Στην ενότητα Tips & Tricks δεν μπορώ να δημιουργήσω νέο θέμα. Στην ενότητα αυτή δεν μπορώ να ανεβάσω αρχείο μεγαλύτερο από 512ΚΒ. Η εφαρμογή είναι περίπου 2ΜΒ. Θα ήθελα την βοήθεια ενός διαχειριστή για να μπορέσω μοιραστώ μαζί σας την εν λόγω εφαρμογή. Ενημέρωση θέματος: Το έχω προς το παρόν στο google drive και μπορείτε να το κατεβάσετε με αυτόν τον προσωρινό σύνδεσμο πουα θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο, μέχρι να το ανεβάσει κάποιος διαχειριστής και να είναι μόνιμο στην κοινότητα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotiskonstas : 12-04-20 στις 17:29. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εφαρμογή Έκδοσης Κοινοχρήστων | ggreg75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-11-20 09:08 |
Προβολή access σαν εφαρμογή | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-04-14 13:08 |
[ Φόρμες ] Εφαρμογή για την καταχώρηση αποδείξεων | nasos23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 15-09-11 20:04 |
[Γενικά] Εφαρμογή επιλογής προμηθευτή | kormos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-11 16:13 |
Εφαρμογή φίλτρου σε φόρμα | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-04-10 08:47 |
Η ώρα είναι 19:33.