Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
σχετικά μέ τήν access 2010
καλημέρα Διαβάζω την access 2010 έχω περίπου καταλάβει τα πρώτα βήματα της , συγνώμη για την ασχετοσύνη μου είμαι χρόνια κομπολίστας και συνεχίζω να γράψω. Διαβάζοντας λοιπόν ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω μακροεντολες αντί VBA. θέλω παρακαλώ την γνώμη σας γι α αυτό. Για την VBΑ βρίσκω στοιχεία για διάβασμα σκόρπια. Για τις μακροεντολες σχεδόν τίποτα. μήπως υπάρχουν βιβλία για αυτά ;;;; ευχαριστώ πάρα πολύ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΑΛΟΠΟΥΛΟΣ |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα σε όλους! Νίκο για να ξεκινήσεις με τις μακροεντολές του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη (UI) στην ms Access ρίξε μια ματιά εδώ: https://support.microsoft.com/el-gr/...rs=el-gr&ad=gr Οι μακροεντολές είναι αρκετά εξυπηρετικές για απλές διαδικασίες. Θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις καλύτερα την εφαρμογή της Access και εφ όσον απαιτηθεί να προχωρήσεις σε VBA. Καλή συνέχεια! Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
ACCEESS 2010
να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κ. Τάσο καλό απόγευμα Νίκος Αγαλόπουλος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση σχετικα με ετος εκδοσης access | PANIKOS85 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 19-08-19 18:49 |
Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών σχετικά με την Access | Νικόλαος Μ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-06-15 03:43 |
Πρόβλημα μετατροπής από access 2010 σε Access 2000 | xristosss20 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 05-06-12 13:56 |
ACCESS 2007 ΣΕ ACCESS 2010 | deminio | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-10-10 22:09 |
Μερικά Tips και απο εμένα για σχετικά με λειτουργίες σε Access | Dangel82 | Access - Tips & Tricks | 1 | 03-05-10 12:48 |
Η ώρα είναι 20:29.