Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εάν ο Εκτυπωτής είναι ενεργός
Καλό Μεσημέρι σε όλους Άλλη μια φορά θα ήθελα την Βοήθεια σας και είναι Μέσα από κάποιο πρόγραμμα εκτυπώνω γνωματεύσεις, Ιατρικές βεβαιώσεις και σημειώματα το πρόβλημα μου είναι ότι ο εκτυπωτής είναι μέσα σε ένα έπιπλο και δεν φαίνεται εάν είναι ανοιχτός η κλειστός με συνέπεια όταν επιλέγω εκτύπωσή να χτυπά error Μπορεί κάποιος να μου δείξει τι κώδικα πρέπει να γράψω ώστε να μην κτυπά αλλά να βγάζει Μήνυμα ότι ο εκτυπωτής δεν είναι συνδεδεμένος στον υπολογιστή. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας. Φιλικά Ρούλα |
| |||
| |||
Ρουλα καλησπέρα Δες το παρακάτω γιατί κάτι παρόμοιο μάλλον είχα ζητήσει και εγώ (και φυσικά πήρα την λύση) http://www.ms-office.gr/forum/access...ual-basic.html |
| |||
| |||
Δήμο καλό μεσημέρι σε σένα και σε όλα τα Μέλλοι Δεν μπορώ τώρα να το δοκιμάσω είμαι εκτός υπηρεσίας, θα απαντήσω πάντως όταν μπορέσω σε ευχαριστώ πάντως για την υπόδειξη δεν το είχα προσέξει Φιλικά Ρούλα. |
| |||
| |||
Καλό απόγευμα. Με υγεία Δήμο εντέλει δουλεύει και σε Windows 10 64bit με Office 2013 32bit και είναι αυτό που ζητούσα σε ευχαριστώ άλλη μια φορά Φιλικά Ρούλα |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] το ερώτημα είναι κατεστραμμένο | pakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 17-11-19 17:24 |
[VBA] MsgBox όταν είναι κλειστός ο εκτυπωτής | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 01-12-14 19:25 |
Το υπόδειγμα δεν είναι έγκυρο | ykyriaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-07-14 11:58 |
[ Φόρμες ] Πρόσθεση νέου record σε φόρμα που είναι link με πινάκες σε pc που είναι server | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-01-13 20:31 |
[ Εκθέσεις ] ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ - ενεργος ή οχι πελατης) | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-02-10 14:35 |
Η ώρα είναι 19:51.