Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Aνοιγμα φορμων με συνθετο πλασιο (dropdown)
Καλησπερα.Ειναι ευκολο να ανοιγω καποιες φορμες μεσω του συνθετου πλαισιου,κατι σαν dropdown menu.Αν ναι ,γινεται επισης μολις ανοιξει η φορμα που εχω επιλεξει,να εχει παρει και το "id"? πχ.Ειμαι σε μια φορμα Α οπου σε αυτην εχω μοναδικο κλειδι "id"για καθε εγγραφη.Στην φορμα αυτην συμπληρωνω ΟΝΟΜΑ,ΕΠΩΝΥΜΟ.Στη Β φορμα που θελω να ανοιξει θελω να κραταει το συγκεκριμενο "id"(ΟΝΟΜΑ ,ΕΠΩΝΥΜΟ) Στο συννημενο που ανεβασα εισαγω τα στοιχεια ΟΝΟΜΑ,ΕΠΙΘΕΤΟ.Μετα ανοιγω την φορμα ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (που εχει παρει ηδη το id ) ,Συμπληρωνω αν θελω στοιχεια στην φορμα Γενικα στοιχεια.Απο εδω μετα θελω να ανοιγω αλλη φορμα(ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ) με το υπαρχον "id"(ΟΝΟΜΑ,ΕΠΙΘΕΤΟ) Ευχαριστω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniskar : 25-03-20 στις 23:00. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] προβλημα με combobox dropdown list | kIRIAKOS83 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 18-05-19 10:21 |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση σε 2 στήλες και εμφάνιση σε dropdown list | zaxarias | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-02-17 00:45 |
[ Φόρμες ] Ανανέωση Φορμών | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-03-12 22:51 |
[VBA] Αυτόματο Φίλτρο Χωρίς DropDown menu | mak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 29-07-11 17:53 |
[ Φόρμες ] Επικοινωνία δύο φορμών | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 30-09-10 17:29 |
Η ώρα είναι 07:57.