Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ok Σε ευχαριστω. Καλο βραδυ |
| |||
| |||
Τασο τωρα το προσεξα.Οταν παταω στις τελειες "..." για να κανω αναζητηση pdf δεν μου βγαζει την επιφανεις εργασιας ενω πριν νομιζω μου την εβγαζε.
|
| ||||
| ||||
Έτσι ήταν και στο παράδειγμα μου. Άλλαξε τη γραμμή: Private Const MyPC = 17& με τη γραμμή: Private Const MyPC = 0& Κατόπιν πάτησε CTRL + H, τσέκαρε "Current module" στο διάλογο που θα εμφανιστεί και κανε αντικατάσταση της λέξης MyPC με πχ. MyDesktop . Αυτό θα σε βοηθήσει να θυμάσαι τι προγραμματίζεις και έτσι πρέπει να το εφαρμόζεις σε κάθε όνομα αντικειμένου ή μεταβλητής στον κώδικα σου.
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
ok εγινε.Σε ευχαριστω Επισης ενημερωτικα.H γραμμη Private Const MyPC = 17& τι ακριβως κανει .Δηλαδη επαιξε ρολο που το αλλαξαμε σε Mydekstop? |
| ||||
| ||||
Το όνομα δεν έχει και τόση σημασία αρκεί να είναι σχετικό με το αντικείμενο ή τιμή που αναφέρεται. Σου προτείνω να ξεκινήσεις διαβάζοντας κάποιο βιβλίο που θα σου υποδείξει τα πρώτα βήματα προγραμματισμού. Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση για Μεταβλητές σταθερές στη VB βρήκα αυτή τη σελίδα που πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει αρκετά. ώστε να μπορείς να επεξεργαστείς τους κώδικες που προσφέρονται στο Internet. Δες τους παραπάνω συνδέσμους και αν σε ενδιαφέρει σε προτρέπω να μελετήσεις το θέμα. Φυσικά, όπου υπάρξουν απορίες εδώ είμαστε. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περιηγητής αρχείων *.pdf σε Access | pakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-03-18 12:00 |
Λιστα αρχείων στην access | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 03-11-16 19:15 |
Ένωση πολλών αρχείων Word σε ένα με χρήση Access | dimmag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-02-14 19:58 |
Εισαγωγή πολλαπλών αρχείων Excel στην Access | prittpritt | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 16-02-13 21:30 |
Περιηγητής αρχείων *.pdf σε Access | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 28-01-12 12:05 |
Η ώρα είναι 07:31.