Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αντιγραφή επικόλληση από επιλογή σε Νέα εγγραφή
Καλημέρα σε όλους του Συνανθρώπους μου και σε όλα τα παιδιά του Forum Υγεία. Πριν 7 χρόνια είχα κατασκευάσει ένα πρόγραμμα για λογαριασμό της αδελφής μου Έναντι των ασθενών της, παρατήρησε όμως μια εργασία που χεριάζετε Αρκετό χρόνο για να γίνη, και αυτό είναι στην Φαρμακευτική αγωγή του κάθε ασθενούς. Παραθέτω συνημμένο (μέρος του προγράμματος) Ο χρόνος αυτών των ανθρώπων είναι πολύτιμος για εμάς τους υπολοίπους. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω ζητώντας την βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα που έχω. Ο εκάστοτε ασθενής συνοδεύετε από την καρτέλα της φαρμακευτικής αγωγής του Η οποία μπορεί να είναι για 2, έως 6 μήνες ή συνέχεια η αγωγή.(από στόμα ή ενέσιμο) Για κάθε χρόνο χρειάζεται και διαφορετική καρτέλα και συμπλήρωση των φαρμάκων. Το ζητούμενο είναι να τσεκάρω από το checkbox (Επ. Φαρμ) της μορφές και τα φάρμακα που θέλω Και εφόσον τελειώσει το τσεκάρισμα πατώντας το κουμπί COPY να γίνονται αντιγραφή Αυτών που είναι τσεκαρισμένα από την στήλη Μορφή και Φάρμακο. Πηγαίνοντας τώρα σε νέο έτος του ιδίου ασθενούς να πατώ το κουμπί PASTE και να Καταχωρούνται αυτόματα στην δευτερεύουσα φόρμα (Ανάλυση φαρμακευτικής αγωγής) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας παρακαλώ ας μου βρει κάποιος μια λύση είναι Μεγάλη ανάγκη να γίνη. Φιλικά Ρούλα |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Ρούλα! Δοκίμασε το συνημμένο και τα λέμε. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τάσο Χίλια ευχαριστώ και από τις δυο πάρα πολύ Από την πρώτη ματιά που έριξα κάνη αυτό που θέλουμε. Πρέπει να γίνει και η μελέτη ίσως μπορέσω να καταλάβω, πάντως όπως και να έχει Σε ευχαριστώ προσωπικά για τον χρόνο σου. Προς το Forum Και μια συνταγή για αντισηψία από την Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ενώ δεν υπάρχει. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Ρούλα! Να είστε πάντα καλά! Θεωρώ ότι η συνταγή για αντισηψία που επισύναψες είναι πραγματικά χρήσιμη σ΄αυτή την περίοδο και την δημοσίευσα στις Ανακοινώσεις του Φόρουμ. Καλή συνέχεια!
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιγραφή και επικόλληση (Copy-Paste) | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-03-16 17:28 |
[Μορφοποίηση] Αντιγραφή - Επικόλληση | Γιώργος Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-01-16 12:46 |
[Γενικά] Αντιγραφή επικόλληση στο πρώτο κενό κελί | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-04-12 11:39 |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή και επικόλληση | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 12-06-11 21:52 |
[VBA] Αντιγραφή & Επικόλληση | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-04-11 23:23 |
Η ώρα είναι 08:03.