Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εκθεσεις και εκτυπωση με όλες τις εγγραφες
Καλημερα.Στην φορμα που ανεβασα γινεται να εκτυπωνω για ενα Ονομα(id) μια εκθεση με ολες τιε εγγραφες που εχει κανει απο την φορμα αναζητησης η οποια ειναι μεσα απο το forum. πχ Για την εγγραφη "test" να μου εκτυπωνει εκθεση τις φορμες μεσα απο την φορμα ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ και οχι να πηγαινω να κανω για καθε μια φορμα και μια εκτπυπωση.Ισως σας τα λεω μπερδεμενα αλλα ανοιξτε την φορμα τρεξτε την αναζητη ,οπου διπλα εχει ενα κουυμπι.Θα μπορουσε να εχει διπλα ενα κουμπι εκτυπωση εκθεσης για το συγκεκριμενο ονομα και να μου βγαζει εκθεση για ολες τις εγγραφες που εχει κανει αυτο το ονομα? Λογω χωρου δεν μπορω να την ανεβασω στο συστημα και την ανεβαασω στο λογαριασμο μου εδω https://mega.nz/#!xbxzRKhS!CMzehLziz...oZhQ-WYCTetTiE |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] Πρόβλημα σε εκθέσεις | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-01-14 21:43 |
[VBA] ListBox δεν εμφανίζει όλες της στήλες | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-04-13 12:12 |
Εκθέσεις από ερωτήματα | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-11-10 17:12 |
[ Εκθέσεις ] Εκθέσεις στην access | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 23-02-10 17:57 |
[ Εκθέσεις ] ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ | marios1984 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-02-10 13:35 |
Η ώρα είναι 07:29.