Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εφαρμογή φίλτρου σε έκθεση από φόρμα
Καλημερα σας. εχω φτιαξει μια ΒΔ και σε μια απ τις εκθεσεις που εχω (rpt_ships) η οποια βασιζεται σε ενα ερωτημα (qry_ships). η εκθεση ανοιγει μεσω μιας φορμας (rpt_ships_frm). θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να ανοιγω την εκθεση φιλτραρωντας την καθε φορα το ship_name (που ειναι ενα απ τα πεδια του ερωτηματος) να ξεκιναει με καποιο γραμμα. πχ ολα τα πλοια που αρχιζουν απο "Α" εχω δοκιμασει διαφορα.. στο πεδιο ship_name ως κριτήριο εχω βαλει "forms! rpt_ships_frm![ship_name]" . οταν στο πλαισιο κειμενου τηε φορμας αrpt_ships_frm γραφω ενα ονομα πλοιου μου το εμφανιζει η εκθεση αλα οταν γραφω LIKE "A*" δεν μου εμφανιζει τιποτα. ευχαριστο εκ των προτέρων
|
| |||
| |||
Σου παραθέτω μια λύση στο πρόβλημά σου με την χρήση μακροεντολών. Ελπίζω να σε βοηθήσει. Εαν θέλεις κάτι διαφορετικό ανέβασε ένα δείγμα της βάσης σου εδω. |
| |||
| |||
φίλε μου δουλεύει αψογα. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] εκτύπωση φίλτρου ημερομηνιας σε εκθεση | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-12-19 19:47 |
[ Εκθέσεις ] Έκθεση με στοιχεία από Φόρμα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-02-15 16:23 |
Εφαρμογή φίλτρου σε σύνθετο πλαίσιο. | sarrpan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 22-01-15 22:15 |
[ Εκθέσεις ] Πέρασμα φίλτρων από φόρμα σε έκθεση | pixelman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-03-13 21:54 |
Εφαρμογή φίλτρου σε φόρμα | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-04-10 08:47 |
Η ώρα είναι 08:00.