Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Κλείδωμα πεδίων πίνακα μετά από καταχώρηση εγγράφης/ων;
Κλείδωμα εγγράφων συγκεκριμένων πεδιων πίνακα/φόρμας μετά από καταχωρηση( δηλαδή να είναι μόνο read only και για να αλλάξεις την εγγραφή κάποιων συγκεκριμένων πεδιων του πίνακα να έχεις την δυνατότητα αλλαγής μόνο με χρήση κωδικου). Παρακαλώ αν γνωρίζεται να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ
|
| |||
| |||
Καλημέρα Μιά ιδέα γιά το ζητούμενο βρίσκεται στο συνημμένο... Βεβαίως, η πρότασή μου, επιδέχεται αλλαγές ή τροποποιήσεις, μπορεί δε να γενικευτεί, αναλόγως με το τι επιδιώκουμε να κάνουμε. Καλή συνέχεια... |
| |||
| |||
το αρχείο. Γιατί κάνω κανονικά edit και διαγραφή εγγραφών :(
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον Δημήτρη! σχετικά με το αρχείο σου.. κάνω κανονικά edit τις υπάρχουσες εγγραφές χωρίς να μου πετάει κάποιο παράθυρο για να βάλω κωδικό ώστε να μπορώ να αλλάξω την οποιαδήποτε εγγραφή.. καθώς μπορώ να διαγράψω τις εγγραφές :( Μήπως κάτι δε κάνω καλά?? ή δεν έχω καταλάβει κάτι?? Με εκτίμηση tsirigwtis@yahoo.gr Πάρις Τσιριγώτης |
| |||
| |||
Καλησπέρα Αγαπητέ Πάρι, με το δειγματικό αρχείο που ανέβασα σε προηγούμενη ανάρτησή μου, έδωσα μιά ιδέα με την οποία, κατά την άποψή μου, μπορεί να επιλυθεί το ζητούμενο. Πάνω σε αυτή την "ιδέα"μπορείς να κάνεις διάφορες παραλλαγές .... Ανεβάζω εκ νέου το αρχείο τροποποιημένο, σύμφωνα με όσα κατάλαβα ότι θέλεις να πετύχεις. Κάνε κλικ π.χ. στο πεδίο1, και πες μου αν αναδύεται παράθυρο το οποίο ζητά κωδικό! (Κωδικός: 1234) Σημείωση: Τα πεδία 1,2,4 είναι Locked, ενω το πεδίο3 UnLocked. Και αυτό διότι ζητάς "Κλείδωμα εγγράφων συγκεκριμένων πεδιων πίνακα/φόρμας μετά από καταχωρηση". Βεβαίως, εύκολα μπορούμε να έχουμε όλη τη φόρμα Locked κλπ... Καλή συνέχεια... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitrisp : 17-02-20 στις 09:22. |
| |||
| |||
...και άλλη μιά εκδοχή του ζητούμενου στο συνημμένο (ξεκλείδωμα με κουμπί εντολής)!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitrisp : 17-02-20 στις 10:51. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] Αυτόματη καταχώρηση πεδίων πίνακα Α από πίνακα Β όταν καταχωρώ στοιχεία από μια στήλη | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 18-01-14 00:42 |
[ Ασφάλεια] Κλείδωμα μετά από συγκεκριμένο αριθμό χρήσεων | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 31-12-12 14:06 |
[VBA] Κλείδωμα μετά την χρήση 30 ημερών. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-05-12 00:03 |
Καταχώρηση εγγραφής απο δεδομένα combo box | SOELLICHA | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-02-12 09:16 |
[Μορφοποίηση] Κλείδωμα κελιού μετά απο κάθε εγγραφή. | makoulis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 21-11-11 11:37 |
Η ώρα είναι 08:17.