Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους Μετά από καιρό και πάλι ζητώ τα «φώτα» σας Θέλω σε μια έκθεση να εμφανίζω από ένα πεδίο με μορφή ημερομηνίας από φόρμα (για να γίνει κατανοητό το ονομάζω (Ισχύς Άδειας) ), και το οποίο θέλω θα διαμορφώνω όταν σ’ αυτό υπάρχει τιμή ημερομηνίας, προσθέτοντας την πρόταση με ισχύ έως πριν την ημερομηνία αυτή. Την παραπάνω μορφοποίηση την θέλω μόνο στην έκθεση (όχι στην φόρμα) και μόνο όταν στο παραπάνω πεδίο της φόρμας υπάρχει τιμή ημερομηνίας. Αν όχι δε θέλω να εμφανίζεται τίποτα … Συγκεκριμένα σε μια πρώτη μου προσπάθεια δημιούργησα στην έκθεση ένα άλλο πεδίο και αφού έκανα «αόρατο» το πεδίο Ισχύς Άδειας σ’ αυτήν , πρόσθεσα στη προέλευση στοιχείου ελέγχου του νέου πεδίου τη τιμή ="με ισχύ έως" & " " & [Ισχύς Άδειας] , και δουλεύει όπως το θέλω. Όταν όμως δεν υπάρχει ημερομηνία στο πεδίο της φόρμας μου εμφανίζει τη πρόταση με ισχύ έως Εδώ τώρα ζητώ τη βοήθειά σας στη «συμπλήρωση» της παραπάνω «εντολής», ούτως ώστε να μην εμφανίζει τίποτα όταν δεν υπάρχει ημερομηνία. Ελπίζοντας ότι θα γίνω κατανοητός ανεβάζω τις παρακάτω φωτογραφίες Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα Δημήτρη μου! Χαίρομαι που σε ξαναδιαβάσω! Δοκίμασε: =Iif([Ισχύς Άδειας] is null;"";"με ισχύ έως" & " " & [Ισχύς Άδειας]) Καλή συνέχεια! Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| ||||
| ||||
![]()
Φίλε μου Τάσο καλημέρα Κατ' αρχάς σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και χαίρομαι ιδιαίτερα που είσαι καλά ... ελπίζω να καταφέρουμε φέτος να πιούμε κανένα ρακάκι το καλοκαίρι αμα κατέβεις . Σ' ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια Δημήτρης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Απόκρυψη και εμφάνιση γραμμών | ΔΗΜΗΤΡΗΣ8519 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 29-11-19 16:40 |
[ Φόρμες ] Μαζική απόκρυψη πεδίου | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-12-13 21:01 |
[ Υποφόρμες ] Απόκρυψη / Εμφάνιση περιεχομένου | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-01-13 23:29 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση-Αποκρυψη | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 15-10-12 09:17 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση ή Απόκρυψη Ετικέτας | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-06-11 20:57 |
Η ώρα είναι 14:25.