Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εισαγωγή μορφοποιημένου κειμένου με πίνακες και εικόνες σε πεδίο της Access
Είναι η πρώτη φορά που γράφο στο forum σας και χρειάζομε την βοήθειά σας Χρειάζομαι ένα πεδίο στην Access 2007, στο οποίο να μπορώ να γράφω όπως στο Word με μορφοποίηση και να μπορώ να εισάγω πίνακες και εικόνες στο κείμενο μου. Δοκίμασα με ole object σε φόρμα και όλα πήγαν καλά, αλλά υπήρξε πρόβλημα στην συνέχεια στα Report όπου δεν έχω αυξομείωση του πεδίου ανάλογα με το μέγεθος και ούτε αλλαγή σελίδας Υπάρχει καμία πρόταση για να λυθεί το πρόβλημα; |
| ||||
| ||||
Αγαπητε φιλε Γιωργο, Καλως ηρθες στο Φορουμ. Μπορεις να με ενημερωσεις σε σχεση με το ερωτημα σου ποιο ειναι το νοημα να τα κανει αυτα η Access οταν εχουμε το Word; Ειλικρινα υπαρχει καποιος σοβαρος λογος που πρεπει να γινει αυτο που ζητας;
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| |||
| |||
Τόλη Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Το πρόγραμμα είναι μία βάση στην οποία αποθηκεύονται πρακτικά συνεδριάσεων. Διάφορα θέματα, αποθήκευση παρουσιών, αποστολή προσκλήσεων κτλ..... Αυτό που χρειάζομαι είναι ένα τρόπο να μπορώ να αναζητώ εύκολα στοιχεία και το σημαντικότερο να μπορώ να δημιουργώ αυτόματα τελικά reports, συγκεντρωτικά ή και τον επιμέρους θεμάτων. Έχω προσπαθήσει να χρησιμοποιήσω memo fields αλλά χωρίς επιτυχία καθώς δεν μπορώ να εισάγω πίνακες ή εικόνες στο κείμενο μου. Κάθε βοήθεια, πρόταση θα ήταν δεκτή |
| ||||
| ||||
Γιώργο καλησπέρα και καλωσόρισες στο φόρουμ! Θα έχεις μεγαλύτερη επιτυχία αν κάνεις αυτά που θέλεις στην Access όπως έχεις ήδη περιγράψει εκτός από τις εκθέσεις που θα μπορούσες να τις αντικαταστήσεις με έγγραφα Word (Μέθοδος συγχώνευσης αλληλογραφίας) κι έτσι να εκμεταλλευθείς όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η εφαρμογή. Αν χρειαστείς βοήθεια πάνω σ αυτό (Εισαγωγή εικόνων κτλ.), βάλε την ερώτηση σου στην ενότητα Word μιας και στην Access δε θα χρειαστεί να να κάνεις κάτι διαφορετικό εκτός από το να εισάγεις ένα πεδίο (αν δεν υπάρχει ήδη) που να περιέχει τη διαδρομή των εικόνων. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Εισαγωγή συνάρτησης σε πλαίσιο κειμένου | perikles | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 08-05-14 13:11 |
Αδέσμευτο πλαίσιο κειμένου να ενημερώνει πεδίο | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 30-08-12 15:16 |
Υπολογισμένο πεδίο - διαφορετικοί πίνακες | tak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 31-07-12 08:43 |
Εισαγωγή σε Πίνακα από Πεδία κειμένου(φόρμα) | wanaka | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-06-12 13:03 |
Εισαγωγή Στοιχείων από ένα πλαίσιο κειμένου | Ghost_carp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-10-09 21:09 |
Η ώρα είναι 06:43.