Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Σύνθετο πλαίσιο - Φωτογραφια
Πως μπορω σε ενα σύνθετο πλαισιο αν επιλεγω π.χ. 1 να μου εμφανιζει καποια φωτογραφια ?
|
| |||
| |||
Καλημέρα Κώστα, Αν και πολύ γενική η ερώτηση σου, θα θελαμε (εγώ τουλάχιστον) καποιες διυκρινήσεις. Οταν λες να επιλέγεις απο σύνθετο πλαίσιο και να σου εμφγανίζει μια σχετική φωτογραφία ρωτάω: 1. Οταν επιλέγεις απο λίστα του συνθετου πλαισίου εννοείς να φαίνεται εκει μεσα η φωτογραφία/ες αναλογα με το id? 2. Μηπως εχεις καποια δευτερύουσα φορμα που απλα θες να φιλτράρεις ποια φωτο να εμφανίζεται? Δεν εχω καταλάβει πάντως ακριβως τι ζητάς αλλά αν μας δώσεις περισσότερες πληξροφορίες σίγουρα κάποιος φίλος καιο εγω θα βοηθήσουμε |
| |||
| |||
Καλησπέρα Κώστα και σε όλοι την παρέα. Δεν ξέρω αν αυτό που έφτιαξα είναι το ζητούμενο σου. Αλλά από ότι κατάλαβα κάτι τέτοιο θέλεις, δες μια πρόταση. Πρόσεξε τα controls που χρησιμοποιώ. Καλή συνέχεια. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύνθετο πλαισιο | Αννατζικ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-02-17 20:40 |
[ Active X Controls ] Σύνθετο Πλαίσιο | Αναστάσιος Αναγνωστάκης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 01-11-14 16:50 |
[ Φόρμες ] Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο από πινάκα σχετιζόμενο με άλλο σύνθετο πλαίσιο | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-01-13 20:12 |
[ Φόρμες ] Σύνθετο Πλαίσιο | nodirem | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-08-12 10:33 |
Σύνθετο πλαίσιο? | pakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-04-12 16:33 |
Η ώρα είναι 08:01.