Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
όχι μηδενικά σε έκθεση
Καλησπέρα σε όλους μετά από καιρό και πάλι ... Για να «ξεκολλήσει» το μυαλό θα ήθελα τη βοήθειά σας Σε μια έκθεση και συγκεκριμένα σε ένα πεδίο, θέλω να εμφανίζονται τιμές από δυο πεδία του πίνακα «Επαφές», και έχω δώσει στο πεδίο ιδιοτήτων «προέλευση στοιχείου ελέγχου» την εντολή =[ΑριθμόςΒιβλίου2] & " / " & [iyear2] Συγκεκριμένα έτσι εμφανίζει τις τιμές αριθμών από τα δυο ανωτέρω πεδία με την προσθήκη ενδιάμεσα μιας «καθέτου γραμμής» ( / ). Αυτό που θα θελα αν μπορείτε να μου προτείνετε είναι τι «διόρθωση» ή πως θα μπορέσω να εμφανίζω στο πεδίο αυτό μόνο τα πεδία που έχουν τιμή ΟΧΙ μηδέν ( 0 ) Για να βοηθήσω η έκθεση εμφανίζει αποτελέσματα όπως στη φωτο που ανεβάζω, πλην όμως εγώ δε θέλω να εμφανίζει το ( 0 / 0 ) όταν στα δύο παραπάνω πεδία υπάρχει τιμή μηδενική. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους. Δημήτρη Μπορείς να εφαρμόσεις τα παρακάτω: 1.Σε προβολή σχεδίασης->Δεξί κλικ στο πεδίο-> επιλογή μορφοποίηση υπό όρους. 2. Πληκτρολογούμε την έκφραση [ΑριθμόςΒιβλίου2]=0 Or [iyear2]=0 3. Επιλέγουμε χρώμα γραμματοσειράς: Λευκό 4. Αποθηκεύουμε. Δες φωτό. |
| ||||
| ||||
Ζητώντας πρωτίστως συγγνώμη για την αργοπορία μου, θα ήθελα αγαπητέ μου φίλε Νάσο, να σε ευχαριστήσω για την γρήγορη απάντησή σου. Ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα να κάνω . Σ' ευχαριστώ και πάλι ... |
| |||
| |||
Να είσαι καλά Δημήτρη.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] Πολυσέλιδη έκθεση. | Nikos93 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 20-09-19 12:32 |
[ Εκθέσεις ] Πρόβλημα σε έκθεση | vng | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-01-14 22:14 |
[ Εκθέσεις ] Πρόβλημα σε έκθεση | vng | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-01-14 13:37 |
Έκθεση σε pdf | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-03-12 20:11 |
Φ.Π.Α. 23% σε έκθεση | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-09-11 20:36 |
Η ώρα είναι 07:25.