Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Απόκρυψη πεδίων κατά την εκτύπωση
Καλημέρα σε όλους και καλό χειμώνα να έχουμε, έχω τελειώσει μια μικρή βάση δεδομένων, αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα. Έχω προσθέσει ένα κουμπί στην κύρια φόρμα για εκτύπωση (σε μορφή pdf). Θα ήθελα όμως στην εκτύπωση να μην φαίνεται ένα συγκεκριμένο πεδίο της υποφόρμας. Να σημειώσω - αν έχει κάποια σημασία - πως η υποφόρμα είναι σε μορφή φύλλου δεδομένων. Μήπως έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πως θα μπορούσα να "κρύψω" το πεδίο αυτό στην εκτύπωση; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Καλή συνέχεια. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους. Κώστα σε προβολή σχεδίασης -> ιδιότητες πεδίου -> Μορφή -> Εμφάνιση όταν: επιλέγουμε μόνο στην οθόνη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos23 : 20-11-19 στις 18:15. Αιτία: Διόρθωση |
| |||
| |||
Νάσο την καλημέρα μου και σ' ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις οδηγίες σου. Δούλεψε όπως έπρεπε. Να είσαι καλά. Κάτι τελευταίο. Στην δευτερεύουσα φόρμα μου εμφανίζονται πολλά ονόματα. Δίπλα από κάθε όνομα υπάρχουν δυο πεδία, στο πρώτο βάζω χειροκίνητα κάποιους αριθμούς. Υπάρχει τρόπος οι αριθμοί αυτοί να αναγράφονται ολογράφως στο δεύτερο πεδίο; Κάθε όνομα μπορεί να έχει διαφορετικό αριθμό από τα υπόλοιπα. Και πάλι ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη caudillo : 21-11-19 στις 10:36. |
| |||
| |||
Παράθεση:
Σ' αυτό το θέμα έχουν δώσει λύσεις πάμπολλες φορές οι φίλοι μας Τάσος Φιλοξενίδης και Γιώργος Καπετανόπουλος και τους ευχαριστούμε για τις γνώσεις που μας προσφέρουν. Στο συνημμένο δες τις λειτουργικές μονάδες (copy paste από τους προαναφερόμενους) και το ερώτημα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απόκρυψη πεδίων σε φορμα Datasheet με κωδικα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-04-19 22:42 |
[ Εκθέσεις ] Ταξινόμηση κατά την δημιουργία | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 24-09-14 21:24 |
[ Εκθέσεις ] Επιλογή Πεδίων κατά την Εκτύπωση Έκθεσης | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-10-11 12:33 |
Πρόβλημα κατά την αποθήκευση. | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-09-11 22:59 |
Η ώρα είναι 21:29.