Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
διαμόρφωση έκθεσης σε pdf
Καλησπέρα και πάλι Ανεβάζω ένα δείγμα της βάσης Καλησπέρα και πάλι Παρακαλώ για την πολύτιμη βοήθεια σας , σε μια φόρμα Β.Δ υπάρχει το κουμπί εντολής Print το οποίο παράγει την φόρμα σε έκθεση , την αποθηκεύει σε αρχείο pdf σε συγκεκριμένο φάκελο και με συγκεκριμένο όνομα . Αυτό που ήθελα είναι όταν κάποια εγγραφή στην φόρμα έχει περισσότερες από μια σελίδες τότε το αρχείο της έκθεσης που δημιουργείτε να περιέχει μόνο την πρώτη σελίδα , ευχαριστώ Δημήτρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 19-08-19 στις 14:10. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα. Ό,τι ανέβασες φαίνεται να μη λειτουργεί. Για δες το... (Ας δουν τα μέλη, μήπως το ζήτημα αφορά μόνο το δικό μου υπολογιστή.) Δημήτρη : Ποια φόρμα ανοίγεις ; Τι παρουσιάζεται ; Εσύ τι ακριβώς ζητάς ; Υστερολόγιο: Θα απουσιάζω για μια εβδομάδα, αλλά θα δω την εξέλιξη του θέματός σου μόλις επιστρέψω. Αν δεν έχει λυθεί μέχρι τότε, θα σε βοηθήσω να βρεθεί η λύση που θες. Με εκτίμηση / Νίκος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Η φόρμα που ανοίγω είναι η εκδοσή τιμολογίου επιλέγω πελάτη ημερομηνία σειρά παραστατικού και μετά στην περιγραφή είδους αν βάλω μια γραμμή το pdf είναι μια σελίδα άλλα αν βάλω περισσότερους από έναν τότε το pdf είναι όσες γραμμές έβαλα Αυτό που θέλω εγώ είναι το pdf που δημιουργείτε να είναι μόνο η πρώτη σελίδα |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διαμόρφωση έκθεσης σε pdf | d_sachlikidis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-08-19 12:36 |
[Συναρτήσεις] αυτόματη συμπλήρωση και διαμόρφωση κελιού | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 25-09-18 11:10 |
[Γενικά] Διαμόρφωση για εκτυπωση | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 23-10-15 12:14 |
[ Εκθέσεις ] Αρίθμηση έκθεσης | Σκτετε | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-12-11 19:26 |
[Γενικά] Διαμόρφωση στηλών | Xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-05-11 19:44 |
Η ώρα είναι 19:38.