Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Φίλε Τάσο σ ευχαριστώ παρα πολυ που Κυριακάτικα ασχολείσαι μ εμενα προκυπτουν 'ομως κι άλλα προβληματα ο sql server μετέτρεψε τον τυπο δεδομενων true-false της access σε τύπο δεδομενων "bit" εγω το αλλαξα σε char (10) γιατι τα ερωτήματα δεν έτρεχαν σε κάποια ερωτηματα ενημερωσης της εφαρμογης δοκιμασα να βαλω 0 (μηδεν) αντι γαι false, δοκιμασα " -1" δοκιμασα "false" αλλα οταν τρεχω το ερωτημα μου βγαζει μυνμημα "operation must use an updateable quere" ο πινακας που σενδεσα στον sql εχει μετατρεψει τις τιμες "0" και "1" σε "0" και "255" αντίστοιχα. δεν ξερω τι αλλο να κάνω. Ευχαρισώ πολύ με εκτίμηση |
| |||
| |||
Καλησπέρα Έξαρχε, Σωστά ο sql server μετέτρεψε τον τύπο δεδομένων true - false της Access σε τύπο δεδομένων "bit". Θα σου πρότεινα να ξαναγυρίσεις τον τύπο δεδομένων στο πεδίο σε bit ή τουλάχιστον σε integer και να ξανασχεδιάσεις από την αρχή (νέο) ένα ερώτημα που έχεις πρόβλημα. Δες ακόμα τα δικαιώματα του αρχείου της Access. Κάνε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε ιδιότητες Επιλέξτε την καρτέλα Ασφάλεια μετά Επεξεργασία και στο παράθυρο διαλόγου «Δικαιώματα» τσέκαρε το Αποδοχή σε όλα. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Παράθεση:
το εκανα. παλι δεν παιζει απο access ετρεξα το ιδιο ερωτημα (UPDATE aggyrov_tbl SET aggyrov_tbl.anchorage = 1;) στον sql server και παιζει κανονικα Ευχαριστώ πολύ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exarhos : 02-08-20 στις 15:44. |
| |||
| |||
Τι σφάλμα σου βγάζει η Access όταν τρέχεις το ίδιο ερώτημα?
|
| |||
| |||
"operation must use an updateable quere"
|
| |||
| |||
Το συγκεκριμένο σφάλμα έχει να κάνει με τα δικαιώματα του χρήστη. Δες ακόμα τα δικαιώματα του φακέλου που είναι το αρχείο της Access και τσέκαρε και τον χρήστη να δεις τι δικαιώματα έχει. |
| |||
| |||
σου επισυναπτω screenshot
|
| |||
| |||
Σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα
|
| |||
| |||
δεν έχω λάβει κάτι. προσπαθησα να σου στειλω πμ αλλα εχεις εππιλεξει να μην λαμβανεις πμ. ετσι γράφει απ ότι διαπιστώνω τόποτα δεν είναι updateable. δεν μπορω να εισαγω στοιχει απ τις φόρμες μου. ενω ανοιγει η φόρμα κανονικα μμόλις παταω το κουμπι πχ ) calltime γραφει "record is not updateable" ατον πιανακα το συγκεκριμένο column είναι time (7) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exarhos : 02-08-20 στις 19:03. |
| |||
| |||
Έβγαλα άκρη. δεν ξέρω τι ακριβώς έφταιγε αλλα μολις το άνοιξα με μια παλιοτερη εκδιοση της εφαρμογης δουλέυει κανονικα. Ευχαριστω πάρα πολύ όλους σας για το χρόνο σας και τη διάθεση να με βοηθήσετε. Εύχομαι να φανώ κάποια στιγμή χρήσιμος και να σας ανταποδώσω με οποιοδήποτε τρόπο. με Εκτιμιση |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Σύνδεση πεδίων φόρμας με ερώτημα διασταύρωσης | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 15-12-18 11:05 |
[ Πίνακες ] Σύνδεση με odbc σε βάση oracle | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 22-02-15 13:42 |
Αυτόματη τηλεφωνική κλήση, μεσω φόρμας, με συνδεση modem PC | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 18-12-14 22:58 |
[ Πίνακες ] Σύνδεση Πινάκων σε FrontEnd BackEnd βάση | Δημήτρης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-11-11 14:47 |
[ Υποφόρμες ] Σύνδεση κυρίως Φόρμας με Υπόφορμα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-11-10 15:39 |
Η ώρα είναι 08:06.