Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
διαμόρφωση έκθεσης σε pdf
Καλησπέρα και πάλι Παρακαλώ για την πολύτιμη βοήθεια σας , σε μια φόρμα Β.Δ υπάρχει το κουμπί εντολής Print το οποίο παράγει την φόρμα σε έκθεση , την αποθηκεύει σε αρχείο pdf σε συγκεκριμένο φάκελο και με συγκεκριμένο όνομα . Αυτό που ήθελα είναι όταν κάποια εγγραφή στην φόρμα έχει περισσότερες από μια σελίδες τότε το αρχείο της έκθεσης που δημιουργείτε να περιέχει μόνο την πρώτη σελίδα , ευχαριστώ Δημήτρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη d_sachlikidis : 10-08-19 στις 13:29. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα. ...είδα το μήνυμά σου, αλλά δεν έχω απάντηση. Έχω όμως ιδέες που πρέπει να ελεγχθούν.Μια ερώτηση. Πόσες εγγραφές μπορεί να περιέχει η πρώτη σελίδα; Αυτές θα έστελνα να φτιάξουν pdf. ...Δεν δίνω λύση! μια από τις σκέψεις μου εκφράζω. Υστερολόγιο : Στη θέση σου θα ανέβαζα ένα δείγμα με εγγραφές και θα έδινα τη δυνατότητα στα μέλη να δουν -πρακτικά- τι μπορούν να κάνουν. Δείξε ότι θέλεις να προσφέρεις στα μέλη κάθε βοήθεια και είμαι βέβαιος ότι κάποιος (-α) θα σου δώσει ιδέες ή και λύσεις. Σαν μεγαλύτερος γράφω την άποψή μου και δεν με νοιάζει αν φαίνεται σαν συμβουλή. Να βοηθήσω θέλω. |
| |||
| |||
Αποθήκευση έκθεσης σε αρχείο pdf
καλησπέρα Ανεβάζω ένα δείγμα της βάσης παρακαλώ για την βοήθεια σας Δημήτρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 19-08-19 στις 14:22. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Δημήτρη, Δες το Συνημμένο. Απλά άλλαξα το ερώτημα στην έκθεση , δεν είναι ανάγκη να φέρνεις και τις γραμμές των ΕΙΔΩΝ. Πιστεύω να είναι αυτό που θέλεις. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Παράθεση:
Έτσι άπλα τέλεια !!!!!!!!! ευχαριστώ πολύ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] αυτόματη συμπλήρωση και διαμόρφωση κελιού | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 25-09-18 11:10 |
[Γενικά] Διαμόρφωση για εκτυπωση | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 23-10-15 12:14 |
[ Εκθέσεις ] Αρίθμηση έκθεσης | Σκτετε | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-12-11 19:26 |
[Γενικά] Διαμόρφωση στηλών | Xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-05-11 19:44 |
Η ώρα είναι 20:03.