Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ερωτηση σχετικα με ετος εκδοσης access
εχω ενα προγραμμα σε acess 2003 ...κανονικα θα επερεπε να τρεχει σωστα και σε office 2010?
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Πανίκο (Κύπριος ή πόντιος). Η απάντηση είναι Ναι, αλλά υπό όρους. Η εφαρμογή κτίστηκε σε 32bit περιβάλλον σίγουρα -λόγω παλαιότητας. Αν εσύ έχεις εγκατάσταση office 64bit (μετά την 2007), τότε "βράστα Χαράλαμπε"... Μπορεί η Access που έχεις, να ανοίξει και να τρέξει μια άλλη εφαρμογή, στην οποία υπάρχουν μηνύματα (π.χ. msgbox ) στα Ελληνικά; Οι δοκιμές τι δείχνουν ; Αυτά -προς το παρόν / Νίκος |
| |||
| |||
Καλησπέρα και στους δύο (Νίκο και Πανίκο), Απλά μια παρατήρηση θέλω να κάνω, συμγωνώ μαζί σου Νίκο με μια διαφορά. ¨Εστω ότι η access 2003 που έχει ο φίλος Πανίκος έχει γραφεί σε περιβάλλον 32Bit, Επειδή μου έτυχε στο παρελθόν, θεωρώ χρήσιμο έως επιβαλλόμενο όπως ο Πανϊκος ανοίξει ένα νέο αρχειο και κάνει εισαγωγή όλα τα αντικείμενα (Tables, Queries κλπ) στο νεο 2010 περιβάλλον επειδή υπάρχει η περίπτωση να γίνει corrupt η βάση 2003 οταν ανοίξει σε 2010 για χίλιους λόγους.! Απλά ήθελα να το παραθέσω, μπας και οι δικές μου εμπειρίες του πολύ μακρυνού παρελθόντως φανούν χρήσιμες.. Υ.Γ: Πανίκο εϊσαι απο Κύπρο? |
| |||
| |||
Σιγουρα 64 bit,σιγουρα προβληματα!! Χαχχχα!!οχι δεν ειμαι ουτε κυπριος ουτε ποντιος,απλως ειναι δεσμευμενο το panos και μου ηρθε αυτο |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Ερώτηση σχετικά με το Excel! Help! | Νικόλαος Μ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 25-01-16 11:21 |
[Γενικά] Ερώτηση σχετικά με Φίλτρο σε Pivot Table | TManolis99 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-03-14 08:17 |
Ερώτηση σχετικά με Video-Ρυθμίσεις ασφαλείας | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-11-12 09:36 |
[Συναρτήσεις] Ερώτηση σχετικά με 2ο μέρος ισότητας | Βασίλης Καραχάλιος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 22-06-12 20:17 |
Η ώρα είναι 07:41.